Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Augusztus 21. 08:00, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Lányával lopatta el ismerősük nyudíját

Lányával lopatta el ismerősük nyudíját

Kiskorú lányával emelte el vendéglátójuk nyugdíját egy barcsi nő.

Augusztus 17-én délelőtt Barcson egy nő a lányával meglátogatta egy ismerősét, hogy megünnepeljék a közelgő születésnapját. A vendégség közepén érkezett a postás a sértett nyugdíjával, amit a gyanútlan férfi egy szekrényen helyezett el. Amíg kiment a szobából, a 14 éves lány édesanyja felszólítására a több mint kétszázezer forintot zsebre tette, majd sietve távoztak – közölte a rendőrség.

A rendőrök az adatgyűjtés során azonosították a feltételezett elkövetőket, akiket lakhelyükön elfogtak és a Barcsi Rendőrkapitányságra állítottak elő. Az egyenruhások az ingatlanban tartott házkutatás során az ellopott pénz felét, és a nyugdíjból vásárolt holmikat is megtalálták.

A nyomozók a barcsi fiatalt lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt, az 51 éves szintén barcsi B. Hajnalkát pedig lopás vétség és kiskorú veszélyeztetése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Vallomásuk során a bűncselekmény elkövetését mindketten beismerték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.