Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2010. Március 01. 13:51, hétfő | Kék hírek
Forrás: Független Hírügynökség

Laptopot lopott, majd világgá ment

Laptopot lopott, majd világgá ment

Betört egy tatabányai gimnáziumba, ellopott egy laptopot, majd mikor elfogása után elengedték a rendőrök, félelmében világgá ment egy 16 éves fiú. A hétvégi esetről hétfőn számolt be a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A fiú az iskolából egy laptopot lopott el, a rendőrök a helyszínen elfogták. Azt mondta, hogy a számítógépet el akarta adni, az érte kapott pénzt pedig magára költötte volna. A kihallgatás után elengedték.

Mivel a fiú már jócskán elmúlt 14 éves, ezért büntethető: két év börtön, közérdekű munka, vagy pénzbüntetés jár a kisebb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopásért.

Tartva a rendőri és szülői büntetéstől, a fiú szombaton „világgá ment". Délután szólt a rendőröknek az édesanyja, hogy a fiú korán reggel elment otthonról, azóta nem tudnak róla semmit. Telefonját otthon hagyta, csak az iratait vitte magával. A fiú végül vasárnap délután került elő. Azt mondta, vonatozott.


Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 01. 12:02, péntek | Kék hírek

A TEK fogta el a drogdíler apa-fia párost - videó

A szabolcsi nyomozók felkérésére a TEK munkatársai fogták el a gyanúsítottakat.

2022. Július 01. 09:01, péntek | Kék hírek

Szabadulóbuliból vissza a rácsök mögé

Öt férfi ellen indítottak eljárást a kaposvári rendőrök.

2022. Június 30. 18:09, csütörtök | Kék hírek

Megkívánta magát a kávézó teraszán a tolvaj

Egy kávézónál onanizált, bicikliket lopott, elkötött egy teherautót, amit meg is rongált, de a bácsalmási rendőrök elfogták a 41 éves helybélit.

2022. Június 30. 08:00, csütörtök | Kék hírek

Elítélték a barátnőinek életveszélyes sérüléseket okozó férfi

Első fokon 12 év börtönbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék azt a férfit, aki fiatalkorúként barátnőinek életveszélyes sérülést okozott.