Városlista
2024. február 25, vasárnap - Géza

Hírek

2011. Október 17. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Larry Hagman: "Túlélem a rákot!"

Larry Hagman:

Larry Hagman, - aki Jockey Ewing szerepét alakította a 80-as évek legsikeresebb sorozatában, a Dallasban - nemrégiben közleményt adott ki. Bejelentette, hogy rákos.

"Jockey Ewingként mindent túléltem, megvesztegetést, zsarolást és csalást. Egyszerűen utolérhetetlen voltam, de a rák elől nem tudtam elfutni." - áll a 80 éves sztár közleményében. Hagman nem árulta el, pontosan milyen típusú rákja van, de állítása szerint a betegség "egy nagyon hétköznapi és gyógyítható fajtájától szenved".

Annak ellenére, hogy a színész rendszeresen jár majd kezelésekre, továbbra is dolgozni akar. A napokban kezdi ugyanis újra forgatni a Dallas sorozatot a TNT csatorna. "12 év telt, de azt senki sem felejtheti el, Jockeyt nem lehet legyőzni!" - mondta mosolyogva Hagman. A színész mellett a sorozatot készítő csatorna is kiáll, amiben csak tudják segíteni fogják a sztárt. Ahogy egykori kollégái, Patrick Duffy és Linda Gray is - akikkel újra közösen forgat -, mindent megtesznek majd azért, hogy ismét együtt legyen a Ewing család. "Folyamatosan kezelésekre járok, miközben a Dallas új részeit forgatjuk. De ennél jobbat el sem tudok most képzelni magamnak, olyan emberekkel leszek körülvéve, akiket szeretek, és akik szeretnek. Ez lesz a záloga a gyógyulásomnak." ? olvasható Hagman közleményében. A színész nem először néz szembe a rákkal: 1990-ben májrákot diagnosztizáltak nála, amit hosszas kezelés, majd végül egy májátültetés után sikeresen legyőzött.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 23. 06:00, péntek | Bulvár

Megsemmisült a Föld légkörében az ERS-2 földmegfigyelő műhold

Az előrejelzéseknek megfelelőan szerdán belépett a sűrű légkörbe és csaknem három évtized után megsemmisült az ERS-2 (European Remote Sensing Satellite-2) európai földmegfigyelő műhold - közölte a urvilag.hu hírportál.

2024. Február 21. 08:35, szerda | Bulvár

Kocsis Máté: nem figyelte meg a titkosszolgálat Magyar Pétert

Nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Magyar Péterrel, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjével szemben

2024. Február 20. 06:00, kedd | Bulvár

Bámészkodók miatt alakult ki komoly dugó az M1-esen - Videó

Míg az egyik oldalon baleset miatt torlódtak fel a járművek, addig a másikon a bámészkodók okoztak fennakadást.