Városlista
2022. július 1, péntek - Annamária

Hírek

2010. Április 27. 20:00, kedd | Belföld
Forrás: HírTV

Lavina sodort el két magyar hegymászót

Lavina sodort el két magyar hegymászót

Lavina sodort el két magyar hegymászót a Mount Everesten hétfő délután: Várkonyi László eltűnt, Klein Dávid pedig megsebesült - tudta meg a Független Hírügynökség a pekingi magyar főkonzultól kedden.

Sárközy Péter azt mondta: az információt a Tibeti Hegymászó Szövetségtől kapta, akik arról is tájékoztatták, hogy az eltűnt hegymászót már keresik. Várkonyi László és Klein Dávid honlapjuk szerint arra készültek, hogy a magyar hegymászás történetében először oxigénpalack nélkül érjék el a Mount Everest csúcsát. A csapat március 27-én indult a hegycsúcs meghódítására.


FH

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 01. 11:00, péntek | Belföld

Tetőzik a kánikula

Pénteken tetőzik a hőség - írta az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.

2022. Július 01. 10:09, péntek | Belföld

Mától dolgozhatnak szja-mentes keresetükért a támogatott fiatalok

Mintegy háromezer munkáltató jelezte eddig igényét mintegy 14 ezer egyetemista, középiskolás vakációs foglalkoztatására a bértámogatást biztosító programban.

2022. Július 01. 08:45, péntek | Belföld

Orbán: a háborús inflációnak csak a békével lehet véget vetni

Magyarországnak a béke oldalán kell lennie, a háborús inflációt nem lehet másképpen megakadályozni, csak ha a háborúnak vetünk véget - mondta a miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádióban.

2022. Július 01. 08:00, péntek | Belföld

Szombaton 41 strandon indul a Mozdulj Balaton!

Idén 34 Balaton-parti település 41 strandja csatlakozott a szombaton startoló Mozdulj Balaton! szabadidősport-rendezvénysorozathoz, melynek során ingyenes, szervezett sportlehetőségekkel várják az érdeklődőket