Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Május 09. 07:45, vasárnap | Bulvár
Forrás: Story Online

Le akarja fektetni kolléganőjét Fergie

Le akarja fektetni kolléganőjét Fergie

Igazi belviszály alakul a Black Eyed Peas tagjai között, amiért Fergie és Will.I.Am ugyanarra hajt: Cheryl Cole ágyba bújtatására.

 

A világ jelentős része valószínűleg a mai napig nem érti, hogy Ashley Cole miként tudta megcsalni többször is feleségét... Mármint nem a módszer, hanem inkább a miért a lényeges... De szerencsére akadnak, akik örömmel megvigasztalnák Cherylt. Méghozzá mindkét nem képviselőiből. A Black Eyed Peas két frontembere Fergie és Will.I.Am is azt a nemes célt tűzte ki maga elé, hogy elcsábítják a brit szépséget. A biszexualitását nyíltan vállaló Fergie nem is csinál titkot belőle, hogy iszonyatosan vonzódik kolleginájához. Egy félrelépés pedig még jár neki, miután szemet hunyt férje, Josh Duhamel hűtlensége felett. Cheryl egyelőre még csak nevet Fergie vágyain, de nem utasította vissza a közeledését. 

 

 

 

Viszont jelen állás szerint Will áll jobban a Cole-projektet illetően. A rapper ugyanis minden szabadidejét a Girls Aloud szépségével tölti. Cheryl pedig a hétvégén már be is mutatta az anyjának a producert. Viszont, ha van egy kis esze, akkor először a kolleginának enged, mert vele sok szemrevalóbb párost alkotnának...

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült

2024. Július 18. 07:56, csütörtök | Bulvár

Balaton-átúszás - Lezárták a nevezést

Elérte a 12 és félezres létszámlimitet a 42. Lidl Balaton-átúszásra jelentkezők száma, így a szervező Budapest Sportiroda szerda reggel 9-kor lezárta a nevezést.