Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2020. Március 18. 06:56, szerda | Külföld

Leálltak a Las Vegas- i kaszinók

Leálltak a Las Vegas- i kaszinók

Nevada állam elrendelte a kaszinók, az éttermek bezárását a koronavírus miatt. Las Vegasban az elmúlt napokban már bezárt néhány szórakozóhely és kaszinó, de szerda déltől mindent bezárnak.

Steve Sisolak kormányzó drámai felhívásában azt mondta, hogy a koronavírus betegíti meg a választópolgárokat. Emberek halnak meg. Minden késlekedés tucatnyi emberéletet követel.

A kisebb üzleteket is bezárják, az éttermek csak kiszállítással üzemelhetnek. Utoljára 1963-ban, Kennedy temetésének napján zártak be Las Vegasban a kaszinók, akkor is csak egy napra.

A tervek szerint most egy hónapos a zár.

Forrá: index.hu

Fotó: 24.hu - Birkás Péter

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:00, szerda | Külföld

Az Európai Bizottság folyósította Kijevnek a hitelkeret első részletét

Az Európai Bizottság kedden csaknem 4,2 milliárd eurót folyósított Ukrajnának az ukrán hitelkeret első részleteként - közölte a brüsszeli testület.

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Külföld

A vártnál jelentősebben romlott az augusztusi német gazdasági hangulatindex

Romlott a ZEW német gazdaságkutató intézet augusztusi, Németország következő hat hónapjára vonatkozó gazdasági hangulatindexe, az elemzők által becsültnél lényegesen nagyobb mértékben.

2024. Augusztus 13. 08:02, kedd | Külföld

Az Egyesült Államok szerint a héten számítani lehet iráni támadásra Izrael ellen

Az Egyesült Államok értékelése szerint ezen a héten számítani lehet Irán és hozzá kapcsolódó fegyveres szervezetek részéről Izrael elleni támadásra