Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2010. Február 27. 15:34, szombat | Sport
Forrás: HírTV

Lebuktatta a videó a játékost

Lebuktatta a videó a játékost

Nem bírnak magukkal a Manchester City játékosai. Nem is olyan régen Patrick Vieirát tiltották el a televíziós felvételek alapján, ezúttal Emmanuel Adebayort állították a piedesztálra. Mindkét esetben a Stoke City futballistái voltak a sé

Az FA Kupa nyolcaddöntőjének első meccsén az égszínkékek 1-1-es döntetlent értek el a Fazekasokkal szemben. A francia világ- és Európa-bajnok Patrick Vieira azonban az újrajátszásban már nem vehetett részt, hiszen egy - a játékvezető által észre nem vett - rúgás miatt három meccsre eltiltották.

Jöhetett a második összecsapás, ahol a Stoke 3-1-re verte magasabban rangsorolt ellenfelét. Adebayor nem is bírta a nyomást és megütötte Ryan Shawcrosst, a Stoke játékosát. Azonnal pirosat kapott. A fegyelmi bizottságtól pedig négymeccses eltiltást... De csak azért nem hármat, mert már korábban is többször járult a testület színe elé...

(sporthirado.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:38, szerda | Sport

Hazai döntetlennel búcsúzott a Ferencváros

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a keddi visszavágón a vendég Midtjyllanddal, amely így 3-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójából.

2024. Augusztus 14. 07:37, szerda | Sport

Kl-selejtező - A Paks egyetlen körre a főtáblától

2024. Augusztus 13. 08:01, kedd | Sport

BL-selejtező - A balhátvéd poszt okoz gondot a Midtjylland edzőjének

A Midtjylland vezetőedzőjének a balhátvéd poszt okoz gondot a Ferencváros elleni visszavágó előtt a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában.

2024. Augusztus 13. 07:50, kedd | Sport

Köszöntötték az olimpikonokat, Gyulay szerint méltán lehetünk büszkék

Több mint ezer fős lelkes tömeg, rokonok, barátok, szurkolók és a média munkatársai fogadták a párizsi olimpiáról az aranygéppel, valamint korábban hazatért magyar olimpikonokat hétfő délután a Puskás Szoborparkban.