Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2018. Április 16. 11:35, hétfő | Bulvár

Lecserélték, meglepetést okozott a rajongóknak a Barátok közt Berényi Timije

Lecserélték, meglepetést okozott a rajongóknak a Barátok közt Berényi Timije

Nagy meglepetést fog okozott múlt héten egy régi-új szereplő a Barátok köztben. Berényi Timi karakterének hirtelen felbukkanás rendkívül felforgatja majd egyes lakók életét.

A fiatal lányról kiderül, hogy titkol valamit.

A karakter visszatérése azért is lesz meglepő, mert a szereplőt eddig Jelenik Éva és Rada Klaudia alakította, de a ma esti résztől kezdve Pásztor Virág játssza Nóra és Miklós lányát.

"Már régóta színésznő szeretnék lenni, több színiiskolába is járok, de nagyon új dolog számomra a kamerák előtt lenni. Az elején izgultam, de szerencsére ezt mostanra már leküzdöttem. A kollégák is nagyon segítőkészek. Timi karaktere nagyon különbözik tőlem, így kihívást jelent számomra őt eljátszani." – mesélte a Blikknek a 17 éves Pásztor Virág.

A sorozat történetében már sok alkalommal került sor szereplőcserére. A legemlékezetesebb és egyben első csere Mátyás Tilda szerepénél történt: Erdélyi Tímea helyett egyszer csak Szabó Erika tűnt fel.

Forrás: 24.hu

Kép: RTL Klub

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:43, szerda | Bulvár

Folyóba zuhant és életét vesztette fényképezés közben egy 13 éves magyar fiú Norvégiában

A Bondhuselva folyóba esett és meghalt egy 13 éves magyar fiú a délnyugat-norvégiai Sunndal város mellett hétfőn, miközben fotót szeretett volna készíteni a tájról

2024. Augusztus 13. 09:21, kedd | Bulvár

Kutatás: Mérgező lehet a távol keletről rendelt ruha

A Shein nevű ultra fast fashion cég által értékesített gyerektermékekben rendkívül magas a mérgező anyagok mennyisége - állítja egy szöuli kormány által megrendelt vizsgálat.

2024. Augusztus 13. 08:02, kedd | Bulvár

Jobban van az üzbég bokszedző, akinek ünneplés közben állt le a szíve

Olimpiai bajnok tanítványa szerint már jobban van Tulkin Kilicsev, az üzbég ökölvívók szövetségi kapitánya, akinek ünneplés közben állt le a szíve a párizsi ötkarikás játékokon és újra kellett éleszteni.

2024. Augusztus 13. 07:57, kedd | Bulvár

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt el a ceglédi vonat Budapesten

Telefonlopás miatt menekülő férfit gázolt halálra a Ceglédre tartó vonat hétfőn Budapesten.