Városlista
2022. augusztus 14, vasárnap - Marcell

Hírek

2021. December 16. 12:00, csütörtök | PR
Forrás: (x)

LED szalagok használata kültéren – miért jó és hova?

LED szalagok használata kültéren – miért jó és hova?

A LED szalagokat egyre gyakrabban vásárolják, mivel az egyik legtartósabb és leginkább költséghatékony fényjelző és dekorációs kiegészítővé vált.

Elsődlegesen beltérre szokás használni, de léteznek kültérre való típusok is. Ha megfelelően tudjuk alkalmazni a kertünkben, akkor csodálatos éjjeli megvilágítást alkothatunk vele.

LED szalad a teraszon

Az egyik legpraktikusabb és legélvezetesebb nyári helyünk a teraszon van, amennyiben kertes házban élünk. Ezt a területet nem érdemes elhanyagolni, hiszen nincs is annál jobb, amikor a nyári meleg estéket a barátainkkal tölthetjük a teraszunkon egy grillezés vagy hajnalba nyúló borozós beszélgetés alatt. A terasz és az élmény hangulatát már csak a jól megválasztott berendezés és a megfelelő hangulatot adó világítás tudja fokozni. Ha azt szeretnénk, hogy a teraszunkon hangulatos, sejtelmes fények is helyet kapjanak, akkor érdemes megfelelő helyekre kültéri LED szalagokat rejteni. Egy ilyen szalag misztikus sejtelmességgel képes megvilágítani például a teraszunk kerítését, vagy gerendáit, megadva ezzel a nyári éjjeli hangulat alapjait. A LED szalagok különféle méretben kaphatóak, de a többségük kisebbre is vágható, ezért nem kell aggódni, hogy esetleg túl sok, vagy túl hosszú lesz a teraszunk LED dekorációja.

LED szalag a kertben

A kültéri LED-eket, amelyek víz- és porállóak, felhasználhatjuk kerti dekorációra is, nem csak a ház falán, hanem a kert olyan védett részein, ahol megoldott az áramellátás. Ilyen terület lehet például a kerti szalonnasütő környéke. Egy jól elrejtett LED szalag csodálatos éjjeli háttérvilágítást ad a növényeinknek és éjjeli fényjelzőként is szolgál. Ezekben a világításokban az a jó, hogy egy kis plusz kiegészítéssel több évszakossá varázsolhatjuk a kertünk díszkivilágítását. Nem kell őket levenni, karácsonyra néhány karácsonyi figurával vagy dekorral a LED szalagok különleges fénye tökéletesen kiegészíti az ünnepi díszeket. Kültéren egy az egyben tudja helyettesíteni vagy kiegészíteni az ünnepi kivilágítást.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 12. 10:06, péntek | PR

K&H: többe kerülhet az iskolakezdés – mennyivel drágultak a „gyerekslágerek”? felfelé mennek az árak

Budapest, 2022. augusztus 12. – Az infláció az iskolakezdésre is hatással van, a szülőknek a korábbinál nagyobb kiadásokkal kell számolniuk.

2022. Augusztus 11. 18:54, csütörtök | PR

Érdekességek a lóverseny fogadás világából

Amióta civilizáció létezik, az emberek szeretnek fogadni, tippelni, jósolni és persze nyerni.

2022. Augusztus 10. 18:12, szerda | PR

A harmonikus lakberendezés nem az alapterület nagyságától függ!

Sokan azt gondolják, hogy a nappali vagy történetesen a hálószoba, abban az esetben lakható be a legteljesebb mértékben, ha elegendő hely áll a rendelkezésre.

2022. Augusztus 08. 16:26, hétfő | PR

Újabb takarítási pályázaton nyert a Jánosik Kft.

A világ egyik legnagyobb családi vállalatánál, a mintegy 83 ezer munkavállalót foglalkoztató -