Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2010. Február 11. 14:27, csütörtök | Sport
Forrás: NSO

Léderer Ákos kommentátort három hónapra eltiltották

Léderer Ákos kommentátort három hónapra eltiltották

A február 2-i SAPA Fehérvár AV 19–HK Acroni Jesenice jégkorongmérkőzésen történt verekedés közvetítéséért három hónapra eltiltotta az RTL Klub Léderer Ákos sportriportert. Erről a mixonline.hu számolt be. Az IKO Kábeltévé és az

Mint ismert, az osztrák jégkorongbajnokság 50. fordulójában az Alba Volán először lépett jégre az EBEL-ben hazai pályán azután, hogy az Olimpija Ljubljana legyőzésével biztosította helyét a rájátszásban.

A ligautolsó Jesenice elleni összecsapás aztán nem feltétlenül csak az ünneplésé volt. Gaspr Susanj és Nagy Gergő összeverekedett egymással, amit Léderer szinte extázisban, a magyar játékosnak drukkolva közvetített. Ez azonban nem tetszett a tévécsatorna vezetőinek.

„A pályán látott agressziót morálisan sem szabad támogatni, és (a szakkommentátor) szurkolóként sem szemlélheti az eseményeket" - idézi a mixonline.hu a két csatorna vezetőségét.

Információink szerint a tévétársaság német vezetősége azonnal meneszteni akarta a kommentátort, a magyar „részleg" azonban csökkenteni tudta a következmények súlyosságát.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:38, szerda | Sport

Hazai döntetlennel búcsúzott a Ferencváros

A Ferencváros 1-1-es döntetlent játszott a keddi visszavágón a vendég Midtjyllanddal, amely így 3-1-es összesítéssel jutott tovább a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójából.

2024. Augusztus 14. 07:37, szerda | Sport

Kl-selejtező - A Paks egyetlen körre a főtáblától

2024. Augusztus 13. 08:01, kedd | Sport

BL-selejtező - A balhátvéd poszt okoz gondot a Midtjylland edzőjének

A Midtjylland vezetőedzőjének a balhátvéd poszt okoz gondot a Ferencváros elleni visszavágó előtt a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában.

2024. Augusztus 13. 07:50, kedd | Sport

Köszöntötték az olimpikonokat, Gyulay szerint méltán lehetünk büszkék

Több mint ezer fős lelkes tömeg, rokonok, barátok, szurkolók és a média munkatársai fogadták a párizsi olimpiáról az aranygéppel, valamint korábban hazatért magyar olimpikonokat hétfő délután a Puskás Szoborparkban.