Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2010. Április 21. 14:45, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Ledobta ruháit Aniston

Ledobta ruháit Aniston

Üzletileg nem bizonyult sikeresnek, hogy Gerard Butlerrel játssza a szerelmest, ezért Jennifer Aniston most egy szál törülközőben próbál meg pénzt csinálni.

Ahhoz képest, hogy volt pasijai elég huncut kislánynak írták le Jennifer Anistont, aki nem igazán idegenkedik a meztelenségtől, elég keveset mutogatja magát. A rajongói azonban most kaptak egy kis ajándékot tőle, bár nem bonthatják ki. Valamint legújabb fotója kicsit túl sokat bíz a fantáziára, mert egy törülköző van köré csavarva. Pozitív megközelítésből viszont ez mégis csak Jennifer Aniston, aki negyvenegy évesen is bomba formában van, és nincs rajta ruha. A tengeri szellőtől összekócolt hajától pedig még szexisebb az elképzelt meztelensége.


A látványos fotót azonban nem kapják csak úgy az Aniston-fanok, mivel cserébe pénzt kellene költeniük, legalábbis kedvencük vágya szerint. A kép Jen első parfümjének a reklámja, amit élete eddigi legsikeresebb vállalkozásának nevezett. Bár az előzőt nem volt nehéz felülmúlni, hiszen a Gerard Butlerrel előadott show-románca nem sokakat győzött meg. Közös filmjük mindkettejük karrierjének legnagyobb bukása, szóval ex-Mrs. Pittnek szüksége is van rajongói dollárjaira.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.