Városlista
2024. október 3, csütörtök - Helga

Hírek

2010. Április 21. 14:45, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Ledobta ruháit Aniston

Ledobta ruháit Aniston

Üzletileg nem bizonyult sikeresnek, hogy Gerard Butlerrel játssza a szerelmest, ezért Jennifer Aniston most egy szál törülközőben próbál meg pénzt csinálni.

Ahhoz képest, hogy volt pasijai elég huncut kislánynak írták le Jennifer Anistont, aki nem igazán idegenkedik a meztelenségtől, elég keveset mutogatja magát. A rajongói azonban most kaptak egy kis ajándékot tőle, bár nem bonthatják ki. Valamint legújabb fotója kicsit túl sokat bíz a fantáziára, mert egy törülköző van köré csavarva. Pozitív megközelítésből viszont ez mégis csak Jennifer Aniston, aki negyvenegy évesen is bomba formában van, és nincs rajta ruha. A tengeri szellőtől összekócolt hajától pedig még szexisebb az elképzelt meztelensége.


A látványos fotót azonban nem kapják csak úgy az Aniston-fanok, mivel cserébe pénzt kellene költeniük, legalábbis kedvencük vágya szerint. A kép Jen első parfümjének a reklámja, amit élete eddigi legsikeresebb vállalkozásának nevezett. Bár az előzőt nem volt nehéz felülmúlni, hiszen a Gerard Butlerrel előadott show-románca nem sokakat győzött meg. Közös filmjük mindkettejük karrierjének legnagyobb bukása, szóval ex-Mrs. Pittnek szüksége is van rajongói dollárjaira.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.

2024. Szeptember 24. 08:00, kedd | Bulvár

Hankó Balázs a magyar modellt ajánlja az európai versenyképességi fordulat megvalósításához

Európai versenyképességi fordulatra van szükség, a magyar modell sikeres, és jó választ adhat erre - mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a Hungary Innovation Week nyitóeseményén hétfőn Budapesten.