Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Szeptember 26. 05:00, csütörtök | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Leerőszakolta terhes barátnője torkán az abortusztablettát

Leerőszakolta terhes barátnője torkán az abortusztablettát

A 19 hetes, egészséges magzat élve született, de csak 10 percet élt.

Az afgán sofőr kikötözte terhes szeretőjét, majd bevetette vele a tablettát, amely miatt el is vetélt a 19 hetes terhes nő.

A 29 éves Ahmed Raofit hat évre börtönözték be tette miatt. A férfi megkötözte 39 éves barátnőjét, majd kényszerítette, hogy nyelje le a tablettát. A nő órákkal később megszülte a 19 hetes élő és lélegző magzatot, amelyet viszont a mentők sem voltak képesek megmenteni. A magzat csupán 10 percet élt.

Ahmed elképesztően dühös lett barátnőjére, amikor kiderült, hogy meg akarja tartani gyermekét. Elhatározta, hogy meg fogja ölni a magzatot. Nem kellett sokat keresgélnie, hogy az interneten találjon abortusz tablettákat, amelyeket online meg is rendelt. Később szeretője lakásán kényszerítette a nőt arra, hogy vegye be a tablettákat, amelyeket a magzat halálát okozták.

A férfit hat évre ítélte el a bíróság. Kiderült, hogy Ahmednek felesége is van, az áldozatul esett nő csupán a szeretője volt. Az áldozat is tisztában volt azzal, hogy nős a férfi, azonban nem keresett komolyabb kapcsolatot. Ahmed valószínűleg családi állapota miatt is esett kétségbe, hiszen nem akarta, hogy felesége számára is kitudódjon az ügy. Először abortuszra küldte szeretőjét, ám az nem volt hajlandó elmenni. Azonban most Ahmednek kell felelnie borzalmas tettéért.

Címkék: abortusz, magzat, színes, terhes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.