Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2019. November 22. 14:47, péntek | Bulvár

Leforgattak egy fiktív befejezést a Trónok harcához

Leforgattak egy fiktív befejezést a Trónok harcához

Sajnos aligha láthatja a nagyközönség.

A hírről Kristofer Hivju, azaz Tormund beszélt a brit Metro újságnak. Szerinte főleg önszórakoztatás miatt tették, és abban sem volt biztos, hogy beszélhet-e róla egyáltalán.

Mint mindenki tudja, aki a sorozatot követte, Bran Stark (Isaac Hempstead-Wright) lett a Hét Királyságból lett Hat Királyság uralkodója, Észak pedig független maradt Sansa alatt. Az HBO-t megkeresték, de nem válaszolt arra, milyen az alternatív befejezés.


Egy spinoff biztosan lesz

Mint korábban írtuk, a Naomi Watts főszereplésével készülő előzménysorozatból hiába forgatták le a pilotot, az HBO nem kéri belőle a teljes évadot, sőt, lefújta a projektet. George R. R. Martin (ahelyett, hogy befejezné végre a regényciklust) hónapokig dolgozott ezen a sorozaton, amely a Bloodmoon munkacímet viselte volna.

A Trónok harca előtt több ezer évvel játszódó szériából tehát nem lesz semmi, egy másik előzménysorozatot azonban megrendelt az HBO. Az új projekt a House of the Dragon címet viseli, és George R. R. Martin könyve, a Tűz és vér alapján mesél majd a Targaryen-házról.

Forrás: origo.hu

Kép: HBO

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.