Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2010. Október 20. 07:45, szerda | Sport
Forrás: NSO

Légióssors: a Fulham honlapján a szurkolók Gera Zoltánról vitatkoznak

Légióssors: a Fulham honlapján a szurkolók Gera Zoltánról vitatkoznak

Az angol Fulham labdarúgócsapatának honlapján hétfőn új fórum indult, amelynek főszereplője a klub magyar légiósa, Gera Zoltán. A drukkerek a középpályás helyzetéről vitáznak: vajon miért kap ilyen kevés játéklehetőséget a szezon

A fórum pontos címe nem igazán bírja el a nyomdafestéket – „A Fulhamnél miért bánnak úgy Gerával, mint a sz.rral?” –, de a hozzászólások ennél kulturáltabb stílusban íródtak. Ami a számunkra érdekes lehet: az angol szimpatizánsok is megosztottak.

Azt elismerik, hogy Gera remekelt az Európa-ligában, de a bajnokságban már nem tudott olyan markáns teljesítményt nyújtani. Akad, aki ezt annak tudja be, hogy a légiós nem kapja meg a bizalmat, így lehetősége sincs, hogy megmutassa magát.

Ebben azért lehet valami, hiszen a szezon remek zárását követően már a felkészülés során is duplán kellett a magyar légiósnak bizonyítania, és hiába lőtt gólokat, a cserék közül nem tudott előrébb lépni. A jelenlegi idényben nyolc bajnokin összesen 242 percet töltött a pályán: hatszor be-, kétszer lecserélték.

Van olyan drukker, aki már most attól tart, hogy ha ez nem változik, akkor csapatuk egyik legjobbja új klub után néz majd, méghozzá hamarosan.

A Premier League-ben nyolc forduló alatt szerzett kilenc pontjával a Fulham a 12. helyen áll a tabellán. Legutóbb hazai pályán a Tottenhamtől kapott ki 2–1-re, Gera csereként a 75. percben léphetett pályára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 06:46, csütörtök | Sport

Férfi kézilabda BL - Dániai vereségével kiesett a Veszprém

A Telekom Veszprém nem jutott tovább a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjéből, mivel 33-28-ra kikapott a dán Aalborg HB otthonában a szerdai visszavágón.

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!