Városlista
2024. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2013. Október 21. 15:00, hétfő | Helyi
Forrás: infoGyőr

Legkomolyabb elektronikus zenei fesztiválok!

Legkomolyabb elektronikus zenei fesztiválok!

A 21. században gombamód szaporodnak a jobbnál jobb, látványossabbnál látványossabb és nagyobbnál nagyobb elektronikus zene fesztiválok. Ezek közül mazsolázunk most.

A világ legnagyobb elektonikus zene fesztiváljai közül összeszedtünk egy kettőt. Valószínűleg rengetegen ismeritek őket, vagy hallottatok már róluk. A lényeg nem is a szövegen van, inkább a videókat érdemes megnézni és meghallgatni.

A Belgiumban megrendezésre kerülő Tomorrowlandfesztivál, 2005-ben indult, pár Dj-vel és 10.000 ezer résztvevővel. Mostanra, 2013-ra több száz Dj-vel és a több százezer résztvevővel a világ egyik legnagyobb és legismertebb fesztiváljává nőtte ki magát. A fesztivál amellett, hogy a világ élvonalbeli előadót gyűjti össze a fesztiválozók számára, attól is különleges, hogy az egész Tomorrowland, pár napra, Csodaországba lépteti be a résztvevőket. Ha végignézzük a fellépők listáját, semmi kétség, a világ legjobb és legismertebb Dj-i szolgáltatják a legkomolyabb partyzenéket az ott szórakozóknak.

Az Ultra Music Fesztivált márciusban rendezik Miamiban. A fesztiválon 2005-ben még csak 45.000 résztvevő volt, mely idénre, több mint 330.000-re duzzadt és a világ minden pontjáról érkzetek a résztvevők. Az amúgy is nyüzsgő város a fesztivál három napjára egy hangyabollyá változik. A fellépők közt olyan nevek szerepeltek mint Hardwell vagy Steve Aoki. A 2013-as Ultra Music Fesztivál videója nagyon ütősre sikerült, és a zeneválasztás is tökéletes, mindenkép érdemes megnézni.

A Balaton Sound a legnagyobb hazai elektronikus zenei fesztivál. Évről évre fejlődik, és lesz nagyobb. Nemzetközi szinten ismert, és vonza a bulizni vágyókat. Fellépőit tekintve bármelyik fesztivállal szemben megállja a helyét. A legnagyobb haza és külföldi előadók koncertjeire tobmolhattak idén is a Balaton partján a résztvevők. 2013-ben a fesztiválon több, mint 125.000 ember vett részt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 09:12, csütörtök | Helyi

Mi lesz a szép zöld füvemmel? A Győr-Szol ezt tanácsolja

Győrben kollégáink folyamatosan ápolják, gondozzák a közterületeket, viszont sajnos látni lehet olyan területeket, ahol a nap kiégette a füvet.

2024. Július 18. 08:13, csütörtök | Helyi

Leállt Veszprémben az érsebészet, Győrbe hozzák a betegeket

Senkinek nem kötötte az orrára a veszprémi kórház, hogy leállt az érsebészet

2024. Július 18. 07:09, csütörtök | Helyi

Munka a kánikulában: 55 fokos a beton a péri reptéren

Egy gép fogadásához nagyjából 10 perc szükséges – ennyit kell kibírni a több mint 50 fokos betonon, ami nem kevés.

2024. Július 17. 09:10, szerda | Helyi

Munka a kánikulában: mikor lehet letenni a bírói talárt?

A sorozatunkat ott folytatjuk, ahol a legtöbben nem szeretnek lenni, főleg nem a büntetőügyszak tárgyalásain: ez a bíróság.