Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Január 31. 19:30, szerda | Belföld

Legközelebb ülve játszhatna Törőcsik Mari Szombathelyen

Legközelebb ülve játszhatna Törőcsik Mari Szombathelyen

Koltai Lajos monodrámát rendezne Szombathelyen és Törőcsik Marit szemelte ki a szerepre.

A Kossuth- és Balázs Béla-díjas magyar operatőr és rendező az ATV-ben arról beszélt, hogy felajánlottak neki egy monodrámát, amit szerinte "a Marival lenne a legjobb megcsinálni". Koltai a szombathelyi kórházban meglátogatta Törőcsik Marit, és ennyit kérdezett tőle: "Megtanulsz nekem 42 oldalt?" Erre a jó ideje betegeskedő, de azóta már velemi otthonában lábadozó színésznő így felelt: "Persze!"

Koltai Lajos szerint ha összejön a darab, akkor Szombathelyen kerül színpadra, hiszen Törőcsik Mari már nem szeretne Budapestre jönni. A rendező hozzátette: a szerep olyan, hogy az előadó akár egy helyben is ülhetne végig.

Forrás: infostart.hu

Fotó: borsonline.hu - Végh István

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:15, kedd | Belföld

Ötven tartalékos kezdi meg az alapkiképzést Szentendrén

Mintegy ötven fiatal kezdi meg hétfőn az egységes alapkiképzést a szentendrei Görgey Artúr laktanyában - mondta el a közmédiának Huszár Ferenc ezredes hétfőn a helyszínen.

2024. Július 16. 08:14, kedd | Belföld

Tizenhat vármegyében és 6 budapesti kerületben irtják a szúnyogokat a héten

Tizenhat vármegye négyszáznegyvennégy településén és Budapest hat kerületében lesz a héten szúnyoggyérítés - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) hétfőn az MTI-t.

2024. Július 16. 08:09, kedd | Belföld

Idén is számos útszakasz újul meg a Magyar Falu Program keretében

Tízmilliárd forintból folytatódik országszerte a mellékutak állapotának javítása - közölte a Miniszterelnökség hétfőn az MTI-vel.