Városlista
2024. október 12, szombat - Miksa

Hírek

2024. Október 11. 07:12, péntek | Helyi

Lehetőség a lemorzsolódás ellen

Lehetőség a lemorzsolódás ellen

A szakképzésben oktatók számára kínál támogatást az Esélyteremtő Program pályázata. A pedagógusok a lemorzsolódással veszélyeztetett tanulók felzárkóztatását segíthetik.

Ezt támogatja a KRÉTA előrejelző rendszere is, amely a diákok tanulmányi eredményei és egyéb adatai alapján figyelmezteti a szülőket és a tanárokat a korai iskolaelhagyás kockázatára.

A pályázat keretében az oktatók 2-5 diáknak tarthatnak egyéni foglalkozásokat, és a sikeres programért egyszeri, bruttó 300 ezer forint juttatást kaphatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 11. 09:16, péntek | Helyi

Lomtalanítás Gyárvárosban, de már kötegelős módon

Nagytakarítást tarthatnak a gyárvárosiak a hétvégén. A GYHG Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. gyűjtőpontot helyez ki a háztartásokban felhalmozódott lom elhelyezésére szombaton.

2024. Október 11. 08:12, péntek | Helyi

Búcsúi zarándokmisére készülnek Sokorópátkán

Búcsúi zarándokmisét rendez szombaton a Sokorói Tájegység Egyesülés.

2024. Október 10. 09:15, csütörtök | Helyi

Elhunyt a győri evezősök nagymamája

Szomorúan értesítelek Benneteket, hogy dr. Némethy Györgyné Magdika az evezősök nagymamája csendesen elhunyt – adta ki közleményben Papp Oszkár, a győri evezős klub elnöke.

2024. Október 10. 08:11, csütörtök | Helyi

Időközi választás lesz Dunaszentpálon

Október 20-ára tűzte ki a Nemzeti Választási Bizottság az időközi választás időpontját Dunaszentpálon. A referendumra azért van szükség, mert nyáron elhunyt a település polgármestere.