Városlista
2024. május 29, szerda - Magdolna

Hírek

2013. Március 18. 12:19, hétfő | Helyi
Forrás: infoGyőr

Lehetsz Te is konyhatündér

Lehetsz Te is konyhatündér

A héttől elindul az oldalon a legújabb blogunk, a „Lehetsz te is konyhatündér!”. A blog célja nem csak az, hogy recepteket juttassunk el olvasóinkhoz. Meg szeretnénk benneteket ajándékozni az alkotás örömével.

„Főzni bárki tud” hangzott el a mondat a számomra legkedvesebb, Lecsó című animációs filmből. Gusteau séfnek igaza van: nem kell, hogy az ember szuperképességekkel rendelkezzen, ahhoz, hogy a konyhában meg tudjon csinálni egy főételt, hiszen mindez tanulható. Nem tehetség kell, hanem egy kis bátorság, hogy megpróbáld. A főzés művészet, móka, program és össze hozza a családot illetve barátokat. Ne csak azért főzz, mert muszáj, hanem mert örömmel tölt el akár egy egyszerű rántotta elkészítése is. Próbáljuk meg élvezni az apró dolgokat is az életben. Egy nehéz nap után, mikor semmi sem úgy alakult, ahogyan azt elterveztem, egy dologban mindig biztos vagyok: ha egy bögrébe belerakok 2evőkanál lisztet és kakaóport, valamint ugyanennyi cukrot majd felöntöm 3evőkanál olajjal illetve tejjel, azután berakom a mikróba 1,5 percre, készen is van a rapid-csokis-brownie, melynek elfogyasztása közben ki tudom zárni a külvilágot és átadhatom magamat az élvezeteknek.

A bejegyzés folytatása a Lehetsz Te is konyhatündér blogban olvasható!

Folytatásért kattints!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 29. 07:12, szerda | Helyi

Átadták az Egyetem MedTech Egészségtechnológiai Campusának első épületét

A győri Széchenyi István Egyetem a Zrínyi utcában, az egykori kórházi épületegyüttesben valósítja meg a MedTech Egészségtechnológiai Campusát, melynek első elkészült épületét szombaton hivatalosan átadták.

2024. Május 28. 09:14, kedd | Helyi

Visszajutott az élvonalba az ETO!

Az ETO FC Győr 1-0-ra legyőzte a vendéglátó és a mérkőzést emberhátrányban befejező Ajkát a labdarúgó NB II 34., utolsó fordulójának vasárnapi játéknapján, ezzel feljutott az élvonalba.

2024. Május 28. 08:12, kedd | Helyi

Több vonalon is változik a közlekedési rend vármegyénkben

Május 27-től október 6-ig pályafelújítás miatt változik a közlekedési rend a Győr-Veszprém vonalon, a vonatok menetrendjéhez igazodva Zirc és Veszprém között pótlóbuszok közlekednek.

2024. Május 28. 07:15, kedd | Helyi

Az ikrényiek nyomásingadozásra, víz elszíneződésre számíthatnak

A Pannon-Víz Ikrény fő vízellátó rendszerének központi szerelvényaknájában motoros pillangó szelep cserét végez 2024.05.28-án (kedden) 8:00 és 12:00 óra között.