Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Március 18. 12:19, hétfő | Helyi
Forrás: infoGyőr

Lehetsz Te is konyhatündér

Lehetsz Te is konyhatündér

A héttől elindul az oldalon a legújabb blogunk, a „Lehetsz te is konyhatündér!”. A blog célja nem csak az, hogy recepteket juttassunk el olvasóinkhoz. Meg szeretnénk benneteket ajándékozni az alkotás örömével.

„Főzni bárki tud” hangzott el a mondat a számomra legkedvesebb, Lecsó című animációs filmből. Gusteau séfnek igaza van: nem kell, hogy az ember szuperképességekkel rendelkezzen, ahhoz, hogy a konyhában meg tudjon csinálni egy főételt, hiszen mindez tanulható. Nem tehetség kell, hanem egy kis bátorság, hogy megpróbáld. A főzés művészet, móka, program és össze hozza a családot illetve barátokat. Ne csak azért főzz, mert muszáj, hanem mert örömmel tölt el akár egy egyszerű rántotta elkészítése is. Próbáljuk meg élvezni az apró dolgokat is az életben. Egy nehéz nap után, mikor semmi sem úgy alakult, ahogyan azt elterveztem, egy dologban mindig biztos vagyok: ha egy bögrébe belerakok 2evőkanál lisztet és kakaóport, valamint ugyanennyi cukrot majd felöntöm 3evőkanál olajjal illetve tejjel, azután berakom a mikróba 1,5 percre, készen is van a rapid-csokis-brownie, melynek elfogyasztása közben ki tudom zárni a külvilágot és átadhatom magamat az élvezeteknek.

A bejegyzés folytatása a Lehetsz Te is konyhatündér blogban olvasható!

Folytatásért kattints!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 09:11, kedd | Helyi

Félmillió az alap, jól lehet keresni Győr-Moson-Sopronban

Győr-Moson-Sopronban bruttó egymillió forintot is kereshetnek a szakképzett fizikai munkások, de a betanított munkások bére is elérheti a 650 ezret.

2024. Július 16. 08:16, kedd | Helyi

A víz mellett a sót is pótolni kell

Legalább két-három liter folyadékot kell elfogyasztani a nyári melegben.

2024. Július 16. 07:14, kedd | Helyi

Győrieknek féláron ad most belépőt a múzeum

A győri lakosok kedvezményt kapnak a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeum kiállításaira szeptember végéig – tette közzé az intézmény. A kedvezmény az ideiglenes lakcímmel rendelkezőkre is vonatkozik.

2024. Július 15. 09:13, hétfő | Helyi

Munka a kánikulában: a medence partján sem könnyű

A sorozatunkat folytatjuk egy evidensnek tűnő helyszínen: a strandon. Hogy bírják a meleget azok, akik karnyújtásnyira vannak a medencétől?