Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Május 17. 06:30, csütörtök | Külföld

Lélegzetelállító! Egy angyal lebegett a teherautó felett

Lélegzetelállító! Egy angyal lebegett a teherautó felett

Kamera rögzítette azt a különleges történetet, amit most emberek tömegei osztanak meg a Facebookon. Egy michigani ember azt állítja, hogy a mozgásérzékelős kamerája rögzített egy angyalt, ahogy az a teherautója felett lebegett.

Érdekes történetről számolt be a Fox News. Az oldal szerint ugyanis sikerült egy angyalt (vagy egy annak látszó valamit) lekameráznia egy tűzoltónak.

Glen Thorman, East Jordan tűzoltóparancsnoka azt mondta, megdöbbent, amikor meglátta, hogy mi lebeg a kamerája felvételén.

Felkiáltott: "Ez egy angyal!" - nyilatkozta a WPBN-TV-nek.

"Alig vártam, hogy elküldjem a feleségemnek, hogy küldje el Deneill lelkésznek. Van egy angyalunk, a kamera egy angyalt rögzített."

Deneille Moes, East Jordan lelkésze azt mondta, hogy elment Tormanhoz, aki megmutatta neki a felvételt. Hűha, ez egy angyal - mondta akkor a lelkész. Nem volt kétséges, hogy amit látunk, az természetfeletti.

Joe Clark, a Glass Lakes fotósa a WPBN-TV-nek azt nyilatkozta, hogy nehéz megmondani, hogy a képen mi látszik valójában, lehet akár egy lepke is.

"Az első fotón feltétlenül lepke alakú." - mondta Joe Clark. De úgy is értelmezhető, hogy szárnyak és egy fej látható. Mivel nincsen egyértelműen a fókuszpontban, nehezen értelmezhető.

Attól függetlenül, hogy angyal vagy csupán egy lepke látható a felvételen, Jordan Rivers eredeti Facebook-posztját már közel ezerötszázan megosztották.

Forrás: origo.hu

Kép: Jordan Rivers/Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt