Városlista
2024. augusztus 3, szombat - Hermina

Hírek

2018. Május 17. 06:30, csütörtök | Külföld

Lélegzetelállító! Egy angyal lebegett a teherautó felett

Lélegzetelállító! Egy angyal lebegett a teherautó felett

Kamera rögzítette azt a különleges történetet, amit most emberek tömegei osztanak meg a Facebookon. Egy michigani ember azt állítja, hogy a mozgásérzékelős kamerája rögzített egy angyalt, ahogy az a teherautója felett lebegett.

Érdekes történetről számolt be a Fox News. Az oldal szerint ugyanis sikerült egy angyalt (vagy egy annak látszó valamit) lekameráznia egy tűzoltónak.

Glen Thorman, East Jordan tűzoltóparancsnoka azt mondta, megdöbbent, amikor meglátta, hogy mi lebeg a kamerája felvételén.

Felkiáltott: "Ez egy angyal!" - nyilatkozta a WPBN-TV-nek.

"Alig vártam, hogy elküldjem a feleségemnek, hogy küldje el Deneill lelkésznek. Van egy angyalunk, a kamera egy angyalt rögzített."

Deneille Moes, East Jordan lelkésze azt mondta, hogy elment Tormanhoz, aki megmutatta neki a felvételt. Hűha, ez egy angyal - mondta akkor a lelkész. Nem volt kétséges, hogy amit látunk, az természetfeletti.

Joe Clark, a Glass Lakes fotósa a WPBN-TV-nek azt nyilatkozta, hogy nehéz megmondani, hogy a képen mi látszik valójában, lehet akár egy lepke is.

"Az első fotón feltétlenül lepke alakú." - mondta Joe Clark. De úgy is értelmezhető, hogy szárnyak és egy fej látható. Mivel nincsen egyértelműen a fókuszpontban, nehezen értelmezhető.

Attól függetlenül, hogy angyal vagy csupán egy lepke látható a felvételen, Jordan Rivers eredeti Facebook-posztját már közel ezerötszázan megosztották.

Forrás: origo.hu

Kép: Jordan Rivers/Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 03. 08:57, szombat | Külföld

OKF: megkezdték a beavatkozást a magyar tűzoltók Észak-Macedóniában

Megkezdték a beavatkozást a magyar tűzoltók Észak-Macedóniában, az ország délnyugati részén; Breznicában, egy nemzeti parkban vetik be őket. Az 1200 méter magas hegységben egy falut kell megvédeniük

2024. Augusztus 02. 07:56, péntek | Külföld

Zelenszkij: Oroszországnak részt kell vennie a következő béketárgyaláson

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök szerint \"az egész világ\" - beleértve Ukrajnát is - azt szeretné, ha Oroszország részt venne a következő békecsúcson.

2024. Július 30. 08:10, kedd | Külföld

Robert Fico: ha Kijev tovább blokkolja az orosz kőolajexportot, Szlovákia leállítja a gázolajkivitelt Ukrajnába

Amennyiben a következő napokban nem újul meg az orosz kőolaj Ukrajnán át történő szállítása, a pozsonyi Slovnaft kőolajfinomító leállítja az Ukrajnába történő gázolajkivitelt

2024. Július 29. 08:00, hétfő | Külföld

Kamala Harris egy hét alatt 200 millió dolláros kampánytámogatáshoz jutott

Kamala Harris választási kampánya egy hét alatt 200 millió dollárnyi támogatáshoz jutott - közölte az alelnök és nem hivatalos demokrata elnökjelölt kampányigazgató-helyettese vasárnap.