Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2010. Március 29. 14:06, hétfő | Sport
Forrás: Hír TV

Lemondhat bajnoki álmairól a Milan?

Lemondhat bajnoki álmairól a Milan?

Újabb esélyt játszott el a Milan, hogy komolyan ringbe szálljon a bajnoki címért. Ronaldinho és Pirlo nélkül nem tudta legyőzni a Laziót vasárnap este a San Siróban.

Három meccs alatt hét pontot veszített, így lassan, de biztosan leszámolhat bajnoki álmaival a Milan. Egy remekül szervezett, masszív Lazióval kellett szembenéznie az erősen tartalékos milánóiaknak, végül a fáradtság győzött, és megosztoztak a pontokon a csapatok.


Már az első félidőben kialakult a végeredmény (Borriello egy vitatható büntetőt értékesített, Lichtsteiner Antonini ügyetlenkedése után talált be), pedig a folytatásban is elkeseredett harcot vívtak egymással a csapatok és mindkét kapu veszélyben forgott.


Borriello álomgólt lőhetett volna, Abate az üres kaput nem találta el, a másik oldalon Zárate gyártotta a helyzeteket, Dias a kapu torkában rontott. Igazságos a döntetlen, három pontra az Intertől, kettőre a Romától a Milan.


SERIE A, 31. FORDULÓ


MILAN-LAZIO 1-1 (1-1)
San Siro, vezette: Paolo Tagliavento


MILAN: Dida - Zambrotta (Jankulovski, 77.), Thiago Silva, Favalli, Antonini - Abate, Ambrosini, Flamini - Seedorf - Borriello, Inzaghi (Zigoni, 77.). Vezetőedző: Leonardo. Cserepad: Roma, Kaladze, Oddo, Jankulovski, Gattuso, Strasser, Zigoni.


LAZIO: Muslera - Dias, Stendardo, Radu - Lichsteiner (Biava, 88.), Brocchi, Ledesma, Mauri, Kolarov - Zárate (Foggia, 85.), Rocchi (Cruz, 56.). Vezetőedző: Edy Reja. Cserepad: Berni, Diakité, Biava, Firmani, Foggia, Floccari, Cruz.


Gólszerző: Borriello (18. - 11-esből), ill. Lichtsteiner (32.)


Sárga lap: Ambrosini (7.), Zambrotta (34.), Flamini (68.), ill. Mauri (44.), Cruz (70.), Muslera (92.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 15. 07:56, hétfő | Sport

Spanyolország negyedszer Európa-bajnok

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

2024. Július 13. 10:16, szombat | Sport

Volt adok-kapok, de győzni tudtunk!

Élménybeszámoló Jobbágy Ákostól a Prešov Rally után, ahol a dobogó legtetején végeztek.

2024. Július 12. 07:55, péntek | Sport

Csúnyán megalázta a román másodosztályú csapat a paksiakat

A kupagyőztes Paksi FC 4-0-ra kikapott hazai pályán a román Corvinul Hunedoara csapatától csütörtökön a labdarúgó Európa-liga selejtező első fordulójának első mérkőzésén.