Városlista
2024. február 22, csütörtök - Gerzson

Hírek

2010. Február 15. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: FH

Leona Lewis nem válogat

Leona Lewis nem válogat

Leona Lewis nem túl válogatós, ha evésről van szó. Sőt, túl nagy igényei sincsenek. Leszámítva azt, hogy a brit énekesnő vegetáriánus.

Lewis nem csak elégedett, hanem nem is válogatós. Sőt, az ízlése egészen egyszerű, ha ételről van szó. "Legszívesebben párolt vagy sült zöldségeket eszem, lassú tűzön pirított tofuval" - mondta a sztár. Nos, ez tényleg nem túl bonyolult fogás, ráadásul egészséges, tápláló és nem is hizlal. Pályafutása elején Leonát gyakran Mariah Carey-hez hasonlították, részben csodálatos hangja, részben nőies vonalai miatt. Azóta azonban a brit énekesnő rengeteget fogyott. Bár állítása szerint ezt egyáltalán nem a karrierje miatt tette. "Nem a munkám miatt fogyókúrázom" - mondta a sztár. "Nem a kilókra figyelek, hanem arra, hogy egészséges és boldog legyek. Szeretném, ha minél tovább tartana ez az állapot" - folytatta Leona. "Persze büszke vagyok az alakomra, akkor is, ha nem vagyok egy vézna-alkat" - tette hozzá nevetve a vega sztár.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 21. 08:35, szerda | Bulvár

Kocsis Máté: nem figyelte meg a titkosszolgálat Magyar Pétert

Nem folyt titkosszolgálati megfigyelés Magyar Péterrel, Varga Judit volt igazságügyi miniszter exférjével szemben

2024. Február 20. 06:00, kedd | Bulvár

Bámészkodók miatt alakult ki komoly dugó az M1-esen - Videó

Míg az egyik oldalon baleset miatt torlódtak fel a járművek, addig a másikon a bámészkodók okoztak fennakadást.

2024. Február 19. 13:29, hétfő | Bulvár

Holttestet találtak túrázók a Börzsönyben

Egy férfi holttestére bukkantak túrázók vasárnap a Börzsönyben, a Kovács-patakban - közölték a Börzsönyi Speciális Mentők az oldalukon.

2024. Február 12. 06:00, hétfő | Bulvár

A négy magyar űrhajósjelölt beszélt felkészüléséről a Kossuth rádióban

A Hungarian to Orbit (HUNOR) magyar űrhajósprogram négy magyar űrhajósjelöltjével - Cserényi Gyulával, Kapu Tiborral, Schlégl Ádámmal és Szakály Andrással