Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Május 14. 09:55, kedd | Bulvár
Forrás: infogyor.hu

Leoperálták Angelina Jolie mindkét mellét

Leoperálták Angelina Jolie mindkét mellét

Angelina Jolie melleit egészségügyi okok miatt amputálták.

Kiderül, hogy Angelina Jolie nagy veszélyben lehet. Orvosai szerint nagy esélye van a rákos megbetegedésre. A színésznő 50 százalékban hajlamos a petefészekrákra, míg a mellrák 87 százalékos eséllyel alakulhat ki szervezetében.

Az első beavatkozáson február 2-án esett át, majd két héttel később került sor a nyolcórás operációra, mely során eltávolították a melleit. Kilenc héttel később helyreállító műtéten esett át, ahol implantátumokkal pótolták az emlőit.

A színésznő a párja hozzáállását is méltatta: "Szerencsés vagyok, hogy olyan partnerem van, mint Brad Pitt, aki végig támogatott és szeretett. Mindenkinek, akinek a felesége vagy a barátnője ugyanezen megy keresztül, tudnia kell, hogy fontos részt vennie a folyamatban. Brad a műtétek minden percében velem volt a Pink Lotus Breast Centerben, ahol kezeltek. Mindig találtunk alkalmat arra, hogy együtt nevessünk. Tudtuk, hogy ez volt a helyes lépés, amit a családunk érdekében meg kellett tenni és a ez is közelebb hoz minket egymáshoz. Így lett."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.