Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. December 08. 17:34, péntek | Helyi

Leparkolt a győri kórháznál és szívinfarktust kapott

Leparkolt a győri kórháznál és szívinfarktust kapott

Munka közben kapott szívinfarktust ifj. Mocsár Zoltán győri buszsofőr, de nem esett pánikba- írja a Bors.

A cikk szerint a sofőr a buszt még elvezette a kórházig, és csak azután ment be a sürgősségire, hogy rendesen leparkolt, és látta, hogy mindenki rendben van a buszon.

A kórházi papírokban nyilván csak annyi szerepel, hogy a beteg a saját lábán érkezett: az orvosok szívinfarktust diagnosztizáltak nála és azonnal katéterezték. "Az érelzáródást megszüntették, és a műtét során egy fémhálót helyeztek az érbe" - írják.
Korábban soha nem kezeltek szívproblémákkal – mesélte a sofőr a Kiaslföldnek, majd folytatta:
" Aznap már dolgoztam, amikor jelentkeztek az erős fájdalmak. Sejtettem, mi lehet. Az járt a fejemben, hogy nem pánikolhatok be. A kórházzal szemben, a gyorsbüfénél állítottam le a buszt. Annyiban szerencsém volt, hogy nem záródott el teljesen az erem. Alig múltam negyven. Az élet a fejemre koppintott, és megértettem a figyelmeztetést. Lassítanom, pihennem kell."

Forrás: index.hu

Kép: gondozo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:14, péntek | Helyi

Bokatörő csomagautomata a Jereváni úton

Március 8-án nyitott meg a Jereváni úton a megújult élelmiszerbolt, a bejárat mellett a nyitással közel egy időben a GLS csomagpontot helyezett el. A képeket nézve azonban valami nagyon nem oké.

2024. Április 18. 09:15, csütörtök | Helyi

Igenis hatékonyan lehet otthon dolgozni – Home office-t és magas béreket akarnak a mai fiatalok

Modern munkakörülmények, versenyképes bérek, otthoni munkavégzés lehetősége – sorolta a Győri Hírek kérdésére Zentai Effi, a győri Széchenyi István Egyetem karrier-szakreferense