Városlista
2023. december 8, péntek - Mária

Hírek

2019. November 19. 11:11, kedd | Külföld

Leszállás közben vesztette el eszméletét a kapitány

Leszállás közben vesztette el eszméletét a kapitány

A Batik Air légitársaság Airbus A320-200 típusú gépe az indonéziai Jakartából Kupangba tartott, és már megkezdte a süllyedést, amikor váratlan probléma adódott.

A kapitány először fejfájásra panaszkodott, később azt mondta, gyengének érzi magát, és nem tud koncentrálni. Végül elveszítette az eszméletét – írja az Aviation Herald.

Az első tiszt átvette a repülőgép irányítását, vészhelyzetet jelentett, és folytatta a leszállást, miközben a kabinszemélyzet gondozásba vette a kapitányt. A leszállás után az első tiszt még a futópályán leállította a hajtóműveket, a készenléti egységek pedig beszálltak a gépre, hogy elsősegélyt nyújtsanak a kapitánynak. Végül kórházba vitték őt, de a rosszullét okát egyelőre nem tudják.

Forrás: origo.hu

Kép: lllusztráció - Flickr/joolsgriff

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 08. 14:40, péntek | Külföld

Donald Tusk: az új lengyel kormány csatlakozik az Európai Ügyészséghez

Lengyelország az Európai Ügyészséghez csatlakozik az új parlamenti többségi koalíció által alakítandó kormány egyik első lépéseként - jelentette be pénteki varsói sajtóértekezletén Donald Tusk koalíciós kormányfőjelölt.

2023. December 08. 14:39, péntek | Külföld

Szijjártó Péter átadta az Ugandai Szívkórház magyar kivitelezésben modernizált intenzív gondozási részlegét

Átadta az Ugandai Szívkórház magyar kivitelezésben modernizált intenzív gondozási részlegét Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Kampalában.

2023. December 06. 08:03, szerda | Külföld

Az ukrán elnöki hivatal vezetője szerint a folyamatos amerikai támogatás nélkül elveszíthetik a háborút

Ukrajna elveszítheti a háborút, ha az amerikai Kongresszus akár csak elhalasztja a szavazást a további pénzügyi és katonai támogatásról - jelentette ki az ukrán elnöki hivatal vezetője kedden Washingtonban.

2023. December 05. 07:15, kedd | Külföld

Putyin a héten az Egyesült Arab Emírségekbe és Szaúd-Arábiába látogat

Vlagyimir Putyin orosz elnök a héten az Egyesült Arab Emírségekbe és Szaúd-Arábiába látogat - jelentette ki Jurij Usakov, az államfő külpolitikai tanácsadója a Life.ru hírportálnak és a Shot Telegram-hírcsatornának.