Városlista
2024. július 29, hétfő - Márta

Hírek

2010. Július 20. 14:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Letartóztatás után vetkőzött Paris

Letartóztatás után vetkőzött Paris

A francia rendőrök megfosztották Paris Hiltont a drogjától, ezért kénytelen volt másik szenvedélyével, a meztelenkedéssel elütni az időt nyaralás közben.

A legtöbb nő a vásárlásba, vagy az evésbe menekül, ha valami kellemetlenség éri. De Parisnek már megvan mindene, ételt pedig nem nagyon szokott bevinni a szervezetébe. Ezért egy kis nyilvános pucérkodással dobta fel a hangulatát, miután a korzikai rendőrök letartóztatták, és elszedték tőle a marihuánáját.

A balhés örökösnő egyik ismerőse legújabb luxus jachtján szabadult meg a bikini felsőjétől, cseppet sem zavartatva magát a hajó körül keringő jet-skis paparazziktól. Sőt, még ki is állt a csodajármű korlátjához, és vígan integetett az őt fényképezőknek. Természetesen félmeztelenül. Mert, ha már több kilométer követték a szerencsétlenek a vízen, akkor legalább térjenek haza boldogan. Csupa szív ez a lány, akárki akármit mond.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült