Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Január 13. 13:14, csütörtök | Helyi

Letartóztatták Mikó Istvánt, aki benne lehetett a Borkai-ügyben

Letartóztatták Mikó Istvánt, aki benne lehetett a Borkai-ügyben

December 18-án letartóztatták Mikó Istvánt – erről ír a 24.hu

A portál a Központi Nyomozó Főügyészségre hivatkozva azt írja Mikó István vesztegetést állítva elkövetett befolyással üzérkedés bűntette és más bűncselekmények miatt zajló nyomozásban gyanúsított, három másik személlyel együtt.

Mikó István neve már többször is felbukkant a közéletben. Először 2016-ban a Városligetben, amikor erőemberek vették át a hatalmat, de a győri polgármester, Borkai Zsolt botrányánál is előkerült a neve. A 444.hu azt írja, Mikó István a megjelent hírek szerint a tavaly letartóztatott Tóth Csaba partnereként elvette a Borkai Zsolték adriai útján készült felvételeket attól az M. Richárdtól, akihez azok elkerültek még jóval azelőtt, hogy 2019-ben a Borkai-botrány kirobbant volna.

Mikó István neve legutóbb 2021 áprilisában került nyilvánosság elé, amikor a Dunaferr-gyár területéhez riasztották a rendőrséget, miután nagyjából ötvenen be akartak jutni a Dunai Vasmű területére.

A 24.hu azt írja, arról nincs információ, hogy Mikót milyen üggyel összefüggésben tartóztatták le, mert az eljárás érdekeire hivatkozva a nyomozóhatóság nem adott tájékoztatást a részletekről

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.