Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2011. Március 02. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Letartóztatták Aguilerát

Letartóztatták Aguilerát

Christina Aguilerát és lovagját erősen ittas állapotban fülelték le a rendőrök autójukban, így mindkettejük kezére bilincs került.

Folytatódik Christina Aguilera mélyrepülése. Tegnap hajnalban ugyanis túlesett élete első letartóztatásán. Az énekesnő és jelenlegi lovagja, Mattew Rutler részégen autókáztak Los Angeles útjain, ami feltűnt az egyik járőrnek. Miután megállította őket, nem tehetett mást, mint hogy bevigye őket az őrsre. X-Tina ugyanis jóformán magatehetetlen volt az elfogyasztott vicces víztől, és szintén ittas párja sem volt túl jól a volán mögött. Matt ellen alkoholos befolyásoltság alatt való vezetés miatt vádat emeltek, míg Christina megúszta kétszázötven dollárnyi bírsággal a nyilvános részegségért.

Az eset kiválóan illeszkedik Aguilera elmúlt pár hétben tanúsított piás megmozdulásainak sorába. Először a kétszeres Oscar-jelölt Jeremy Renner panaszkodott rá, hogy nemcsak meghívás nélkül állított be a bulijára, de Rutlerrel még a hálószobáját is birtokba vették, amikor az énekesnő rosszul lett a poháremelgetéstől. Majd arról lehetett hallani, hogy egy másik partin a mosdóban adta át magát a páros a testi örömöknek, szem- és fültanúk tömege előtt. Bár a Super Bowlon előadott himnusz remixe, illetve a Grammy-s elesése után más is alkoholba fojtaná a bánatát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.