Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. Szeptember 28. 14:45, kedd | Sport
Forrás: HírTV

Letöltendő börtön járna a futballhuligánoknak

Letöltendő börtön járna a futballhuligánoknak

A kormány tervei szerint a labdarúgó kluboknak mindössze 20 százaléknyi önrészt kellene vállalniuk a stadionjaik biztonságosabbá tétele érdekében. A beléptető kapuk és arcfelismerő berendezések telepítéséből fennmaradó összeget ad

Bánki Erik hangsúlyozta: a részleteket még később dolgozzák ki. Jelenleg ugyanakkor elkezdődtek a tárgyalások a klubok és a kormányzat között. A tervek szerint néhány éven belül lehet érdemi eredménye a stadionok modernizálásának.

Ezzel összefüggésben a kormány jövő tavasszal terjeszti az Országgyűlés elé a büntető törvénykönyv módosítása, amely minden esetben automatikusan minősített garázdaságnak tekintené a sportpályákon elkövetett szurkolói rendbontásokat, amiért akár letöltendő szabadságvesztés vagy kitiltás is járhatna.

(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 27. 22:39, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g