Városlista
2024. március 3, vasárnap - Kornélia

Hírek

2020. Február 27. 13:15, csütörtök | Belföld

Leütötte ismerősét a szegedi plázában egy férfi, aztán előrántotta a kést

Leütötte ismerősét a szegedi plázában egy férfi, aztán előrántotta a kést

A férfi szóváltásba keveredett három, arra sétáló ismerősével hétfőn este az egyik szegedi plázában. A vita során az egyikük fejét ököllel olyan erővel ütötte meg a gyanú szerint, hogy az a földre esett, ahol tovább dulakodtak.

Kis idő után a támadó felállt, és a ruhájából egy nagyobb kést vett elő, és azzal a másik két férfi mellkasa irányába hadonászott. Végül csal a pláza egyik biztonsági őre tudta megfékezni.

Ahogy fogalmaz az ügyészség, a férfi kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartását – mely alkalmas volt arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen – a biztonsági őrök vették észre, egyikük oda is futott. Végül az ő felszólítására tette csak le a kést.

A férfi letartóztatásáról ma döntenek.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 03. 08:59, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 9. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Március 03. 08:55, vasárnap | Belföld

Szentkirályi Alexandra: a kormány jelentősen növelte az egészségügyi kiadásokat

A kormány kiemelt célja, hogy a magyar emberek jó egészségügyi ellátást, az egészségügyi dolgozók pedig még nagyobb megbecsülést kapjanak, ezért az egészségügyre fordított kiadások összegét jelentősen növelte

2024. Március 02. 12:00, szombat | Belföld

Orbán Viktor a kongói elnökkel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Félix Antoine Tshisekedivel, a Kongói Demokratikus Köztársaság elnökével folytatott tárgyalásokat a törökországi Antalyában

2024. Március 02. 12:00, szombat | Belföld

Meteorológia: melegrekordokkal indult a március is

Melegrekordokkal indult a március is: megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken - írta a HungaroMet Zrt. a honlapján szombaton.