Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2022. Február 15. 09:14, kedd | Helyi

Levágta a lábáról a nyomkövetőt és zaklatta volt párját

Levágta a lábáról a nyomkövetőt és zaklatta volt párját

Fogolyszökés miatt emelt vádat az ügyészség az ellen a 40 éves holland férfival szemben, aki megszökött a bűnügyi felügyeletből, úgy, hogy levágta lábáról a nyomkövető eszközt.

A Győri Járási Ügyészség vádirata szerint a férfit egy korábbi ügye miatt elítélték 2020 novemberében, amit a férfi bűnügyi felügyelet mellett töltött. Ez azt jelentette, hogy a férfira nyomkövetőt szereltek, és nem hagyhatta el a Győr melletti településen lévő otthonát.

Ennek ellenére 2021 áprilisábán a nyomkövető eszközről „szabotázs” jelzés érkezett a rendőrségre. A házhoz kiérkező rendőrök a férfit nem, csak a levágott nyomkövető eszközt találták meg. Pár órával később már az erősen ittas állapotban lévő terheltet is elfogták a településen.

Az eljárás során kiderült, hogy a férfi előző nap fenyegető üzeneteket küldött volt élettársának, köztük egy fotót is melyen egy, az övébe tűzött pisztoly volt látható.

A férfit azonnal letartóztatták, és vele szemben az ügyészség fogolyszökés, és zaklatás miatt emelt vádat, tettéért akár négy és fél évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.