Városlista
2024. július 30, kedd - Judit

Hírek

2010. December 12. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Stop

Lezajlott Kovács Lázár apasági perének első tárgyalása

Lezajlott Kovács Lázár apasági perének első tárgyalása

Kovács Lázár és Andrea egymást messziről köszöntve jelent meg az apasági per első tárgyalásán. Sőt, a sztárszakács illedelmesen oda is vitt egy széket Andreának a tárgyalóban, ahol két órán át, zárt ajtók mögött hallgatták meg

Kovács Lázár és volt szeretőjének botrányos története a bírósági szakaszához érkezett. Andrea az apaság megállapításáért és a gyermektartási díj megállapításáért kezdeményezte a pert a sztárszakács ellen, aki a fiatal nő állítása szerint két éven át a szeretője volt. Az első tárgyaláson a sajtó kizárásával tettek nyilatkozatot a felek, és meghallgatta őket a bíróság korábbi viszonyukról, de álláspontjaik most sem közeledtek. A tárgyalás után feltett kérdések nagy részére Lázár helyett most is ügyvédje válaszolt.

"Nyilatkozatot tettünk, amely az eddigi nyilatkozatainkkal szinkronban volt, vagyis hogy nem ismerjük el az apaságot, amíg nem lesz meg a bíróság által kirendelt hivatalos DNS-vizsgálat eredménye" - mondta a Napi Ásznak dr. Ruttner György, hozzátéve: elrendelte a bíróság a hivatalos orvos szakértői vizsgálatot, és kitűzte a következő tárgyalás időpontját 2011. március 2-ára.

"Addig reményeink szerint elkészülnek azok a tesztek, amelyekből megállapítható, hogy valóban Lázár-e az édesapja ennek a kisfiúnak. Ha igen, akkor felelős emberként fel kell, hogy merüljön a szülőkben, hogy a kisgyereknek a testi-, szellemi és erkölcsi fejlődése szempontjából hol lenne jobb helye: Andreánál vagy Lázárnál?" - hangsúlyozta az ügyvéd.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült