Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2018. Október 06. 05:02, szombat | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Lezárások lesznek Budapesten a török elnök jövő heti látogatása idején

Lezárások lesznek Budapesten a török elnök jövő heti látogatása idején

Több budapesti útvonalon időszakos terelés, forgalomkorlátozás, lezárás lesz hétfőn és kedden, Recep Tayyip Erdogan török köztársasági elnök látogatása idején

- közölte a Terrorelhárítási Központ (TEK) pénteken az MTI-vel. Azt írták, hogy a belügyminiszter kijelölése alapján a TEK látja el a személyvédelmi feladatokat.

Hangsúlyozták, hogy a küldöttség mozgásával párhuzamosan léptetik életbe a személy- és létesítményvédelmi intézkedéseket, amelyekről a www.tek.gov.hu/letoltes.html oldalon lehet tájékozódni.

További részletes információk olvashatóak a rendőrség honlapján, a www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/utinfo/forgalmirend-valtozasok/ideiglenes-forgalomkorlatozas-budapest-tobb-68 linken - tették hozzá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 07:42, szerda | Belföld

NGM: népszerű az otthonfelújítási program

Népszerű az otthonfelújítási program, a kormány folyamatosan vizsgálja, hogyan teheti még egyszerűbbé a pályázati folyamatot - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel.

2024. Augusztus 14. 07:40, szerda | Belföld

Szerdától harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe

Szerdától vasárnapig harmadfokú hőségriasztás lép érvénybe - olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

2024. Augusztus 14. 07:36, szerda | Belföld

MOHU: elérte a százmilliót a visszaváltott italcsomagolások száma

Elérte a 100 milliót a visszaváltott italos palackok, dobozok és üvegek száma a magyarországi kötelező visszaváltási díjas rendszerben (DRS) -

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Belföld

Újabb tízezer szamárköhögés elleni védőoltás érkezett

Tovább emelkedett a bejelentett szamárköhögés (pertussis) gyanús esetek száma, hétvégén újabb tízezer szamárköhögés elleni védőoltás érkezett hazánkba