Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Március 19. 16:40, csütörtök | Helyi

Lezárják a győri játszótereket! Dr. Dézsi Csaba András polgármester közleménye

Lezárják a győri játszótereket! Dr. Dézsi Csaba András polgármester közleménye

A győri játszóterek zárásáról, a háziállatokról való gondoskodásban nyújtott segítségről adott tájékoztatást csütörtökön Győr Megyei Jogú Város orvos-polgármestere.

"Információim szerint a mai napon még mindig sokan vitték gyermekeiket a győri játszóterekre. Tették mindezt a Magyar Kormány, a hatóságok, és az egészségügyi dolgozók által, a vírus terjedésének megelőzése érdekében végzett erőfeszítései ellenére" - mondta Dr. Dézsi Csaba András polgármester.

Gondoskodás a háziállatokról

A közleményben azt is leírták, hogy " a Zöld Eb Kutyás Érdekvédelmi Egyesület az önkormányzattal együttműködve segít azokon, akik a karantén idején nem tudják sétáltatni, illetve megfelelően ellátni állataikat. Az egyesület munkatársai a +36-21/262-0044 telefonszámon várják a azok hívását, akik a szolgáltatást igénybe kívánják venni."

"A járvány lassítása, megakadályozása csak összefogással valósulhat meg, amely összefogás során minden győri polgár együttműködésére, és támogatására számítok! Vigyázzunk egymásra!" - zárta szavait a polgármester.

Forrás: Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 11:11, szerda | Helyi

Ez gyors volt! – Már meg is javították a Jereváni úti bokatörő csomagautomatát

Közel egyméteresre bővült az automata előtti terület, nem kell tartani balesettől.

2024. Április 24. 09:20, szerda | Helyi

Ez a verseny nemzetközi találkozóhelye a makett köré szövődött barátságoknak – ilyen volt a 26. Mosonshow

Rengeteg ember, és még annál is több részletgazdag makett: ilyen volt az a makettverseny Mosonmagyaróváron, ahová még ázsiai országokból is érkeztek versenyzők.

2024. Április 24. 08:13, szerda | Helyi

Választás 2024: Dr. Dézsi Csaba András

A programról, az elmúlt 4.5 évről és az ellenfelek egy-egy kritikájára is reagált Dr- Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármersterjelöltje

2024. Április 24. 07:16, szerda | Helyi

Mutatjuk a Speedmarathon eredményét!

Hazánkban április 23-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 26 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.