Városlista
2024. július 31, szerda - Oszkár

Hírek

2016. Október 11. 15:00, kedd | Helyi
Forrás: CMB CARGO UNI Győr

Liktharovic pótolhatja Palenikovát

Liktharovic pótolhatja Palenikovát

Miután a csapat szlovák válogatott játékosa, Marta Paleniková az egyik múlt heti edzésen megsérült, a vezetés gyorsan megtalálta a megoldást.

Dr. Balogh Péter elmondta: Paleniková belső és külső holdasporca is szakadt, előbbi ráadásul elakadást is okozott a térdében, ezért vált sürgőssé a műtét, mely jól sikerült. Várhatóan holnap haza is engedi a kórházból a játékost, aki pénteken megkezdheti a rehabilitációját. A felépülése várhatóan 4–8 hetet vesz igénybe.

Mivel addig is komoly terhelés vár a csaaptra, hiszen a bajnokság mellett október végén megkezdődik az Euroliga, így szükség van a hosszabb kispadra. A vezetés ezért gyorsan lépett, s bár nem volt könnyű helyzetben, mert csak európai kosarasban gondolkodhatott, de megtalálta a megoldást. Sikerült gyorsan megállapodni a fehérorosz Tatsiana Likhtaroviccsal, aki tavaly a Diósgyőr gárdáját erősítette. A kettes poszton bevethető játékos tagja volt hazája riói olimpián szereplő, végül 9. helyen végzett válogatottjának. Likhtarovic ma este érkezik Győrbe, s elvileg nincs akadálya, hogy a csütörtökön 17 órakor kezdődő ZTE elleni hazai bajnokin pályára lépjen.

Ezen a meccsen nem lesz viszont Szabó Petra, aki a 3x3-as világbajnokságon szerepel a napokban Kínában. Ennek a válogatottnak egyik edzőnk, Károlyi Andrea a szövetségi kapitánya.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 30. 09:14, kedd | Helyi

A harmadik legjobb magyar intézmény lett a Széchenyi István Egyetem az Európai Egyetemi Játékokon

A győri Széchenyi István Egyetem hallgatói egy arany-, egy ezüst- és két bronzérmet nyertek a Debrecenben és Miskolcon megrendezett Európai Egyetemi Játékokon.

2024. Július 30. 08:13, kedd | Helyi

A győrszentiváni önkéntes tűzoltók is kaptak támogatást

Hétszázezer forint támogatást nyert el a katasztrófavédelem pályázatán a Győrszentiváni Önkéntes Tűzoltó Egyesület, üzemeltetésre pedig 128 ezer forinthoz jutottak hozzá egy polgári védelmi kiíráson.

2024. Július 30. 07:12, kedd | Helyi

Osztalékfizetéseket ellenőriztek a Győr-Moson-Sopron vármegyei NAV revizorai

A revizorok összevetették a cégek beszámolóit, a NAV rendszereinek adatait és vizsgálták a taggyűlési határozatokat is.

2024. Július 29. 09:13, hétfő | Helyi

Ilyen meglepetésre nem számítottunk

A Hanyi nyár bevételét a farádi Vöröskeresztes Alapszervezet kapta.