Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2011. Március 20. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: NapiászOnline

Lilu már férfidivattal is foglalkozik

Lilu már férfidivattal is foglalkozik

Csütörtök este kiosztották a Glamour Women of the Year díjakat, ahol Lilu átvehette az év legjobb műsorvezetőjének járó kitüntetést. Azt azonban sokan nem tudják, hogy a műsorvezetés mellett Lilu a divattal, pontosabban a férfidivattal i

Csak úgy, mint az utóbbi években, idén is megrendezésre került a Glamour Women of the Year, ahol számos – köztük az év énekesnője, színésznő, modell és egyéb kategóriákban is kiosztották a legjobbaknak járó díjakat. Az év műsorvezetője kitüntetést Lilu vehette át, lekörözve így a tavalyi győztest, Ördög Nórát is, aki az eseményen ugyan nem tudott részt venni, de az éteren keresztül már gratulált Lilunak. „Nagyon örültem ennek a díjnak, hiszen ez egy közönségdíj, és mindig nagy öröm azt látni, hogy szeret a közönség. Nagyjából három évvel ezelőtt már kaptam egy hasonló elismerést, de ahogyan akkor, most sem számítottam arra, hogy én vehetem át a díjat.” – mondta Lilu a NapiászOnline-nak, akit a gálaruhájáról és a ruhaüzletéről is kérdeztünk.


„Egy Mojzes Dóra ruhát viseltem a gálaesten, csakúgy, mint tavaly is. Egyébként idén Dóra kapta meg a legjobb divattervezőnek járó díjat, szóval duplán boldog lehetek, én neki szurkoltam.” – az RTL klub műsorvezetője azt is elárulta, hogy miért is szereti ennyire a tervező ruháit. „Nem volt túl könnyű kiválasztani a ruhámat, rengeteg gyönyörű tervezését végig kellett néznem. Nagyon izgalmas ruhákat csinál, és mindig vannak sajátosságai, ami miatt könnyen beazonosítható egy-egy darab. Egyébként én is sokat foglalkozom a divattal, hiszen van egy saját üzletem a belvárosban. Igaz, mi férfidivattal foglalkozunk, ott is a luxuskategóriájú márkákkal, hiszen ebből meglehetősen kevés van ma itthon.”


Persze a ruhaüzlet nem feltétlenül jelenti azt, hogy Lilu fel szeretne hagyni a műsorvezetéssel, hiszen már ősidők óta érdeklődik a divat iránt, de saját bevallása szerint egyelőre nem tudja elképzelni az életét a média világa nélkül. „Szerencsénkre az RTL Klub nagyon jól ráérez arra, hogy kinek mi áll a legjobban, ki miben tud a leginkább önmaga lenni. Én például nagyon örülök annak, hogy vezethetem a Való Világot, hiszen ezt abszolút a magaménak érzem. Még soha nem kaptam a csatornától olyan műsort, amivel megbuktam volna, hiszen ezt nagyon jól kitalálják. Az azonban biztos, hogy a tehetségkutató műsorokat Nóránál jobban senki nem csinálja.” – szögezte le az év legjobb műsorvezetője.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.