Városlista
2024. augusztus 4, vasárnap - Domonkos

Hírek

2016. November 07. 13:23, hétfő | Bulvár
Forrás: hirado.hu

Lindsay Lohan elfelejti az anyanyelvét?

Lindsay Lohan elfelejti az anyanyelvét?

A színésznő rajongói nem értették, hogy mi történhetett.

Lindsay Lohan legújabb videóján furcsa akcentussal szólal meg. Ezt megmagyarázná, ha a színésznő évtizedeket töltött volna más nyelvi környezetben, de csupán csak arról van szó, hogy görög származású fiú udvarol neki. A színésznő sok időt tölt Cipruson, de ez mégsem indokolná feltétlenül, hogy néhány hét alatt akcentussal kezdjen el beszélni. Legfrissebb interjújában pedig pont ez hallható.

Lohan az alábbi módon válaszolt a rajongóknak:

"Amikor gyerek voltam, sokféle nyelvet tanultam"- mesélte. "Folyékonyan beszélek angolul, franciául, értek oroszul, és egyszerre tanulok törökül, olaszul és arabul is. Ami hallható volt a videón, az valószínűleg ezeknek a nyelveknek a keveréke" - magyarázta a színésznő.

Címkék: Lindsay Lohan

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 07:57, péntek | Bulvár

A főpolgármester szerint nincs B terv, a Szajnában kell és lehet úszni

A francia főváros polgármestere szerint nem volt és nincs is más alternatíva, mint a Szajnában rendezni az olimpiai nyíltvízi úszóversenyeit.

2024. Augusztus 02. 07:49, péntek | Bulvár

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát Erdélyben

Szombaton szentelik fel a kommunizmusban elárasztott Bözödújfalu újjáépített templomát, az Összetartozás temploma az egykori település valamennyi felekezetét képviseli.

2024. Július 31. 07:53, szerda | Bulvár

Filmzenei fesztivált tartanak Balatonalmádiban augusztus közepén

Kilenc formáció lép fel a 2. Balatoni Filmzene Fesztiválon augusztus 9. és 11. között a Kerényi Imre KultMagtárban, a rendezvény alatt filmzenei utcakoncertek is lesznek - közölték a szervezők az MTI-vel.

2024. Július 29. 08:06, hétfő | Bulvár

Párizs 2024 - Művészeti igazgató: nem kívánt semmit kigúnyolni a megnyitó

Thomas Jolly, a párizsi olimpiai megnyitóünnepség művészeti vezetője cáfolta, hogy Az utolsó vacsora témája ihlette volna a program Ünnepség című jelenetét, amely ellen a katolikus egyház és jobboldali politikusok tiltakoztak.