Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2020. Március 24. 07:54, kedd | Bulvár

Liptai Claudia új külsővel tanárnő lett - Újra jön A Tanár

Liptai Claudia új külsővel tanárnő lett - Újra jön A Tanár

A műsorvezetőt már az új külsejével láthatjuk hamarosan a képernyőn, méghozzá A Tanár című népszerű RTL Klub-os sorozatban.

Liptai Claudia új frizurával tér vissza a képernyőre, mégpedig A Tanár harmadik évadába. A plakátokon látható, rövid barna frizura pedig remekül áll neki.

A sorozat április 11-én érkezik az RTL Klub képernyőjére.

Az RTL Magyarország hétfőn jelentette be, hogy a koronavírus-járvány miatti korlátozásokkal összefüggésben több extra tartalommal bővíti az RTL Most nevű ingyenes internetes szolgáltatásának tartalomkínálatát, és a közlemény vége felé váratlanul megemlítették, hogy „A Tanár április 11-én induló 3. évada előtt az érdeklődők az RTL Moston megnézhetik, vagy éppen felfrissíthetik a Nagy Ervin által megformált Vasvári Szilárd, a tantestület többi tagja és a diákság (…) kalandjait, mivel már március 28-tól A Tanár 1. és 2. évadának epizódjai is megtalálhatók lesznek az RTL Moston az új évad televíziós premiere előtt.”

Vagyis mindössze 18 nap múlva érkezik a sokak által várt széria 3. évada, ami most is, mint korábban, szombatonként este lesz képernyőn.

A plakátok is elkészültek, amit a rajongók nagy örömmel fogadtak, és kíváncsian várják milyen szerepet osztottak Claudiára.

Forrás: life.hu; media1.hu

Kép: nlc.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.