Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2011. December 17. 10:00, szombat | Helyi
Forrás: gyor.hu

Lokálpatriotizmust erősítő kampányt indított a győri önkormányzat

Lokálpatriotizmust erősítő kampányt indított a győri önkormányzat

A győri adventi vásárban is megtalálhatóak azok a termékek, amelyek a későbbiekben a látogatóközpont ajándékboltjában vásárolhatók meg.

Domanyik Eszter a polgármesteri hivatal Marketing, Turizmus és Kommunikációs Osztályának vezetője mutatta be azokat a Győrt népszerűsítő ajándéktárgyakat, amelyeket az adventi időszakban a Baross úton található „Szeretem Győrt!" faházban vásárolhatunk meg, a későbbiekben pedig a látogatóközpont szuvenír boltjának termékei lesznek.

Az I love Győr feliratú ajándékok között található bögre, esernyő, kulcstartó, toll, kötény és még számos szuvenír.

Az osztályvezető hozzátette, az önkormányzat az elmúlt évben azért indította el a „Szeretem Győrt!" lokálpatriotizmust erősítő kampányát, hogy a turisták mellett a győriek is megismerjék a város értékeit, kincseit, legendáit. „Fontos, hogy ismerjük és szeressük, magunkénak érezzük a várost, ahol élünk." - hangsúlyozta.

Mint mondta, az eddigi visszajelzések kedvezőek, hiszen az ajándéktárgyak szépen fogynak, és nem csak a turisták körében népszerűek, de a győriek is szívesen vásárolják a „Győrös" termékeket.

Címkék: advent, I love Győr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 14:53, szerda | Helyi

Nagyszabású ingyenes rendezvénnyel ünnepel ősszel az ETO Park

Óriási bulival és színes programokkal várja a lakosságot az ETO Park Szolgáltató & Élményközpont 2024. szeptember 20-án! Az esemény apropóját az adja, hogy újra élettel telik meg az épület. Közel két év kemény munka után szeptember

2024. Augusztus 14. 09:14, szerda | Helyi

Liszt-liszt, csak a csomagolás más?

Annyi féle liszt van a boltok polcain, hogy rendkívül nehéz eligazodni közöttük és kiválasztani a célnak megfelelőt.

2024. Augusztus 14. 08:13, szerda | Helyi

Táborozók a győri kórház Skill laborjában

Újraélesztést gyakoroltak és még egy rutinműtétet is kipróbálhattak a gyerekek a Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház „Ecc-Petz” táborában.

2024. Augusztus 14. 07:14, szerda | Helyi

Az egyetem átvette a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola fenntartását

A Széchenyi István Egyetem fenntartásában működik tovább augusztus 1-jétől a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium és Kollégium.