Városlista
2024. augusztus 2, péntek - Lehel

Hírek

2016. Május 10. 08:00, kedd | Helyi
Forrás: m4sport

Löke: kicsit jobban vagyok, de még fáj

Löke: kicsit jobban vagyok, de még fáj

Nagyon csalódott, de már előre tekint Heidi Löke, a Győri Audi ETO KC norvég kézilabdázója a CSM Bucuresti ellen drámai körülmények között elvesztett BL-döntő másnapján.

"Természetesen nagyon csalódott vagyok a tegnapi meccs miatt. Nem túl sokat aludtam az elmúlt éjjel, egyfolytában a hibákon gondolkodom, amelyeket elkövettem. De nagyon fontos az is, hogy előre tekintsünk. Egy kicsit most már jobban vagyok, de még mindig fáj" - nyilatkozta a fináléban nyolc gólt szerző, a heteseknél viszont hibázó Löke az M4 Sport7fő című műsorában.

A norvég beálló szerint nem szabad túl sokáig szomorkodni, a következő feladatra kell koncentrálni. "Nagyon keményen dolgoztunk egész évben ezért, és amikor nem sikerül, akkor nagyon csalódott és szomorú és mérges az ember, mindnféle érzelmei támadnak egyszerre. Nem olyan könnyű ezt feldolgozni, de fontos az is, hogy megpróbáljunk előre nézni. Megengedett, hogy az ember csalódott legyen néhány napig, de csütörtökön megint meccsünk van, igyekszünk megnyerni és jól játszani."

Löke úgy véli, több oka is van a vasárnapi vereségnek, nem lehet egyet kiemelni ezek közül. "A lányok nagyon keményen küzdöttek, megérdemeltük volna, hogy nyerjünk, de hát ilyen a sport, és természetesen gratulálnunk kell a Bukarestnek a győzelemhez, nagyon jók voltak ezen a hétvégén. Előre kell tekintenünk, még keményebben kell edzenünk, hogy jövőre még jobbak lehessünk és úgy gondolom, hogy megerősödve fogunk visszatérni."

Arra a kérdésre, hogy nem fáradt-e el túlságosan a csapat a Podgorica ellen megnyert elődöntőben, Heidi Löke azt válaszolta, hogy nyilván kivett belőlük a szombati meccs, de amikor az ember döntőt játszik, akkor nem lehet fáradt. "Ezért küzdünk egész évben, és amikor ott vagyunk, akkor nem lehetünk fáradtak. Sok minden jött össze, sok minden játszik szerepet egy ilyen helyzetben. Nem érzem úgy, hogy fáradtak lettünk volna, én egyáltalán nem voltam fáradt."

A beálló hozzátette, hogy szerinte a győri drukkerek a legjobbak a világon, nélkülük a csapat nem lehetne ott, ahol van.

FOTÓ: 24.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 02. 09:13, péntek | Helyi

Indul a pótfelvételi: tavaly a Széchenyi-egyetem rekordot döntött

Július 30-tól indult a pótfelvételi: augusztus 7. éjfélig adhatják le jelentkezésüket azok, akik a július 24-ei ponthatárhúzáson egy intézménybe sem nyertek felvételt.

2024. Augusztus 02. 08:14, péntek | Helyi

Interaktív, játékos módon tanulnak angolul a táborozók

Angol nyelvi tábort tartanak a Generációk Házában, ahol a 4-10 éves gyermekek játékos formában tanulnak angolul beszélni.

2024. Augusztus 02. 07:12, péntek | Helyi

Omlásveszély: tényleg a körbekerítés a megoldás?

Győr három ikonikus épületét is körbekerítették „omlásveszély” miatt. Járdát, illetve parkolót zártak el emiatt.

2024. Augusztus 01. 09:14, csütörtök | Helyi

Vastapssal búcsúztatták a hívek Benkovich Ferenc atyát

Nem elköszönni, hanem megköszönni – ezzel a lelkülettel gyűlt össze a hatalmas tömeg a győri Szentlélek templomban, hogy utolsó miséjén hálát adjanak a plébánosért, akit kényszernyugdíjazott a püspöke.