Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2013. Június 20. 10:16, csütörtök | Kék hírek
Forrás: GYŐR MRFK

Lopás - Összekötözték és bántalmazták az eladót

Lopás - Összekötözték és bántalmazták az eladót

Súlyosan bántalmazták az alkalmazottat, megkötözték, majd több tíz millió forint értékkel ismeretlen helyre távoztak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztályán nyomozás indult emberölés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint június 19-én 11 óra 50 perc körüli időben egy Budapest VI., Andrássy úton található mobiltelefon üzletben ismeretlen tettesek bántalmazták a bolt alkalmazottját és az üzlet hátsó helyiségében összekötözték. Ezt követően eltulajdonítottak körülbelül 25 darab Vertu márkajelzésű mobiltelefont több tíz millió forint értékben, majd ismeretlen helyre távoztak.A bántalmazás következtében a sértett súlyos sérüléseket szenvedett.

Az üzlet biztonsági kamerája a két férfiról felvételt készített.
Az egyik 25-30 év közötti, 185-190 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Haja vöröses.

A bűncselekmény elkövetésekor lazac színű hosszú ujjú inget, fekete színű szövetnadrágot, nyakában vékonyra hajtott, világos kendőt viselt. A férfi jobb füle alatt egy nagyméretű négyzet alakú sebtapasz volt.



A másik elkövető 25-30 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, erős testalkatú férfi.
A bűncselekmény elkövetésekor világoskék színű pólót, szürke színű Adidas melegítőalsót, fekete felirattal ellátott fehér színű baseball sapkát viselt. A hátán egy fekete színű hátizsákot hordott.



A Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya kéri, hogy aki a képen látható két férfit felismeri, tartózkodási helyéről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-1-443-5263 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.

2024. Július 11. 08:02, csütörtök | Kék hírek

Elítéltek egy orvost és asszisztensét, akik a kórházi munkájukat összemosták a magánrendeléssel

Felfüggesztett börtönt és pénzbüntetést szabott ki jogerősen a Pécsi Ítélőtábla arra a szülészorvosra, aki magánpraxisában kezelt betegeit a kórházban is pénzért látta el asszisztensével 2021-ben.