Városlista
2021. október 18, hétfő - Lukács

Hírek

2021. Augusztus 06. 07:00, péntek | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Lopott betonkeverő árából akart babakocsit venni

Lopott betonkeverő árából akart babakocsit venni

A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a rendőrség egy alsózsolcai férfival szemben - közölte a rendőrség.

A nyomozás adatai szerint a férfi június 27-én éjszaka bement egy alsózsolcai ingatlan udvarára és onnan ellopott egy benzines láncfűrészt, majd egy másik portáról egy betonkeverőt.

A gyanúsított elmondása szerint a betonkeverőt hazafelé húzva betért egy családi házban szórakozó társasághoz és felkínálta azt eladásra, – amelynek árából babakocsit szándékozott volna venni – de nem talált vevőre, így a lopott tárgyakat hazavitte.

A motorfűrész jogos tulajdonosa még az éjjel észrevette a lopást és a biztonsági kamerája által készített felvétel alapján felismerte az elkövetőt, akinek házához menve visszakérte a fűrészt, majd értesítette a rendőrséget.

Értesítésüket követően a járőrök azonnal a helyszínre mentek, a férfit előállították, a betonkeverőt pedig lefoglalták, majd azt visszaadták az időközben kiderített jogos tulajdonosának.

A Miskolci Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 17. 15:09, vasárnap | Kék hírek

Még a saját anyját is kirabolta

Az óbudai nyomozók lezárták a férfi ügyét, aki a gyanú szerint a HÉV-en telefonokat lopott, és saját anyját is kirabolta.

2021. Október 17. 12:06, vasárnap | Kék hírek

Kamera miatt törte be az autó szélvédőit

A gyöngyösi rendőrök vádemelést javasolnak.

2021. Október 16. 19:07, szombat | Kék hírek

Előbb megverte, majd kirabolta ismerősét

A nyomozók a 21 éves férfit őrizetbe vették.

2021. Október 16. 13:06, szombat | Kék hírek

Pénzmosodát számolt fel a rendőrség

A fővárosi nyomozói felgöngyölítették az illegális pénzmozgást.