Városlista
2024. augusztus 15, csütörtök - Mária

Hírek

2013. Szeptember 01. 11:18, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Lopott rendszámtáblával közlekedtek

Lopott rendszámtáblával közlekedtek

Vádemelési javaslattal zárult a két fiatalember ellen indított eljárás, akik az eltulajdonított rendszámtáblákat saját autójukra szerelték fel és lopásokat követtek el.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra a sértett tettes bejelentést, hogy 2012. augusztus 9-re virradó éjjel Bezennyén az autójáról mindkét rendszámtáblát lelopták.
Egy rajkai töltőállomás munkatársa 2012. augusztus 9-én hajnalban értesítette a rendőrséget, hogy egy Skoda típusú magyar rendszámú személygépkocsival két ismeretlen férfi benzint lopott.

A nyomozás során a rendőrség megállapította, hogy az üzemanyaglopást a korábban eltulajdonított rendszámmal ellátott járművel követték el. A szlovák hatóságok bevonásával ismerté váltak az elkövetők is és Skodájukból előkerült a Bezenyén eltűnt rendszámtábla, valamint kilenc darab betonszegély.
A 23 éves és a 22 éves szlovák fiatalemberek beismerték, hogy a szegélyeket - az azonosító jel és az üzemanyaglopással egy időben - egy bezenyei munkatelepről vitték el, amelyről korábban a munkálatokat végző cég ügyvezetője tett bejelentést a rendőrségnél.

A fiatalok beismerték azt A fiatalok beismerték azt is, hogy korábban egy másik, szintén lopott rendszámmal felszerelt autójukkal próbáltak meg üzemanyagot lopni egy hegyeshalmi töltőállomásról.


A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság a 23 éves Cs. Jan és a 22 éves T. Iljan ellen egyedi azonosító jel meghamisítása bűntettének gyanúja miatt indított eljárást befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldte a Mosonmagyaróvári Járási Ügyészségnek.

Címkék: lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 14. 06:00, szerda | Kék hírek

BRFK: elfogtak két férfit, akik Forma-1-es jegyek ígéretével vertek át embereket

Elfogtak két férfit, akik a Forma-1 Magyar Nagydíjra és más rendezvényre szóló, de valójában nem létező jegyek ígéretével vertek át embereket

2024. Augusztus 13. 07:54, kedd | Kék hírek

Nagy értékben foglalt le autókat a NAV egy adócsaló cégtől

Több mint 157 millió forint értékben foglalt le autókat a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) egy gépjármű-kereskedő cégtől, amely folytatólagosan szabálytalanul teljesítette adókötelezettségét.

2024. Augusztus 09. 08:07, péntek | Kék hírek

Vádat emeltek egy iskolaőr ellen, aki egy hetedikes kislányt zaklatott