Városlista
2024. augusztus 1, csütörtök - Boglárka

Hírek

2010. November 10. 07:33, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Lopott, de a temetőből már nem jutott ki

Lopott, de a temetőből már nem jutott ki

Vakok számára speciálisan kiképzett telefont lopott el halottak napján egy miskolci férfi. Az eddig még büntetlen előéletű elkövetőt a rendőrség gyorsított eljárás keretében bíróság elé állította, a vádlottat végül egy év pró

A halottak napi megemlékezések során egy miskolci köztemetőből érkezett bejelentés szerint elloptak egy speciálisan vakoknak készült mobiltelefont. A sértett férfi feleségével rendezgette hozzátartozójuk sírját, amikor a tolvaj egy óvatlan pillanatban elemelte a több mint százezer forintot érő készüléket, amiből rögvest kivette a SIM-kártyát – közölte a Független Hírügynökséggel Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs munkatársa.

Hozzátette: a tettes azonban nem jutott messzire, mert a telefon tulajdonosai a temetőben szolgálatot teljesítő biztonsági őrrel közösen fellépve feltartóztatták és a helyszínen tartották a közelben tartózkodó rendőrök kiérkezéséig. A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétsége miatt indított eljárást a miskolci férfival szemben, akit a hatóság gyorsított eljárás keretében állított bíróság elé. A taláros testület határozatában egy év próbaidőre bocsátotta az egyébként még büntetlen előéletű férfit.

(FH)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Augusztus 01. 07:55, csütörtök | Kék hírek

Négyszáznál több gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt

Több mint 400 gyorshajtót fogtak a rendőrök az Árpád hídon két hét alatt - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán a police.hu oldalon.

2024. Augusztus 01. 07:52, csütörtök | Kék hírek

Keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol.

2024. Július 30. 07:59, kedd | Kék hírek

Közel tízezer hamis cipőt találtak a pénzügyőrök Bács-Kiskun vármegyében

Közel tízezer hamis cipőt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei Bács-Kiskun vármegyében - tájékoztatta az adóhatóság hétfőn az MTI-t.

2024. Július 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Lecsapott a rendőrség Kerepesen!

Hat kábítószer-fogyasztót és két -terjesztőt fogtak el szerdán Kerepesen a rendőrök - közölte hivatalos oldalán a rendőrség.