Városlista
2024. július 16, kedd - Valter

Hírek

2018. Június 05. 07:19, kedd | Bulvár
Forrás: mti

Loris Karius agyrázkódás miatt kaphatott két potyagólt a BL-döntőben

Loris Karius agyrázkódás miatt kaphatott két potyagólt a BL-döntőben

Az alapos klinikai vizsgálatok szerint Loris Karius, a Liverpool FC német kapusa agyrázkódás miatt kaphatott két potyagólt a labdarúgó Bajnokok Ligája május 26-án rendezett döntőjében,

amit csapata 3-1-re elveszített a Real Madriddal szemben.

A Bostonban lévő Massachusetts Kórház honlapján megjelent hétfői közlemény szerint a játékos múlt csütörtökön átfogó kivizsgáláson esett át, és a diagnózis felállításában a kijevi mérkőzés felvételének megtekintése is segítette az orvosokat.

A finálé második félidejének elején, 0-0-s állásnál a címvédő spanyol csapat hátvédje, Sergio Ramos könyökkel keményen eltalálta a kapus halántékát, amikor a labda a közelben sem volt. Karius ezt követően az 51. percben megfogta az előreívelt labdát, majd ki akarta dobni, de a közelben álló Karim Benzema kinyújtott lábát találta el, amelyről a kapuba pattant, a 83. percben pedig Gareth Bale távoli, nem túl veszélyes kísérleténél nem tudta megfogni a labdát, amely kezéről a hálóba került.

A szakvélemény szerint bizonyítható, hogy a fejére kapott ütés azonnal térbeli vizuális zavarokat okozott, és bár maradandó károsodás nem történt, a tünetek egy része még a vizsgálatok időpontjában is érzékelhető volt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 08:16, kedd | Bulvár

Felmérés: a skótok 40 százaléka örül, hogy az angolok kikaptak a döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örül, hogy Anglia labdarúgó-válogatottja vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

2024. Július 15. 09:14, hétfő | Bulvár

Ennyi maradt a balatonfüredi görög faluból - Videó

A Balaton Televízió friss videója szerint már csak az egykori szökőkút maradványai emlékeztetnek Balatonfüreden arra, hogy egyszer volt ott egy görög falu is.

2024. Július 13. 08:40, szombat | Bulvár

Ejtették a gondatlan emberölés miatt emelt vádat Alec Baldwin ellen

A bíróság ejtette a gondatlanságból elkövetett emberölés vádját és megszüntette az Alec Baldwin filmszínész elleni büntetőeljárást, ami egy westernfilm forgatásán az operatőr halálával végződő 2021-es tragédia miatt indult.

2024. Július 11. 07:59, csütörtök | Bulvár

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék kilövését javasolja a környezetvédelmi miniszter

Romániában a lakott településeket megközelítő medvék elaltatását vagy kilövését javasolja Mircea Fechet környezetvédelmi miniszter.