Városlista
2024. július 28, vasárnap - Szabolcs

Hírek

2010. Június 14. 14:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Lovagló pózban meztelenkedik a világsztár

Lovagló pózban meztelenkedik a világsztár

Heidi Klum német topmodell a német GQ magazinban meztelenül látható olyan frizurával, amely nem igazán áll jól neki. Testét ennek ellenére egy tinédzser is megirigyelhetné.

A magazinban lévő fotókon Klum olyan, mint egy 60-as évekbeli díva, a felvételeket Michel Comte fotós készítette róla. Heidi úgy néz ki a fotókon, mint Sharon Tate amerikai színésznő, Jane Fonda és Twiggy, az egykori híres modell keveréke.

Klum nem tartozik a botrányos életű hírességek közé, s kislánya, Lou Sulola Samuel születése óta elég keveset hallani róla. Talán ezért vállalkozott arra, hogy elkészüljenek róla ezek a pikáns, ruha nélküli felvételek, melyeken egyáltalán nem látszik, hogy négy gyermek édesanyja.

Michael Comte fotós objektívje előtt már olyan modellek pózoltak, mint Gisele Bündchen, Naomi Campbell vagy Helena Christensen. Sőt pár évvel ezelőtt lefotózta Carla Bruni-Sarkozy-t, a mostani francia First Lady-t is.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 28. 10:53, vasárnap | Bulvár

Elsőbálozó balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

Elsőbálozó balatonfüredi lány, Soós Kriszta Szonja lett a 199. Anna-bál szépe, első udvarhölgye a fővárosi Mihály Angelika, a második udvarhölgye a szintén budapesti Bundschuh Jázmin lett.

2024. Július 25. 07:40, csütörtök | Bulvár

Több mint félszáz fürdőben lesz Strandok éjszakája szombaton

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére az idén is megrendezik július 27-én a Strandok éjszakáját, az országos rendezvényhez már 60 fürdő csatlakozott az ország minden részéből.

2024. Július 23. 08:10, kedd | Bulvár

Emberre támadt egy medve az erdélyi Beszterce-Naszód megyében

Emberre támadt egy medve hétfőn este Beszterce-Naszód megyében, a Sajónagyfalu (Mariselu) községhez tartozó Sajószentiván (Santioana) településen, a férfi a lábán és az ágyékán megsérült