Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2014. Augusztus 25. 13:06, hétfő | Helyi
Forrás: Police.hu

Lovaskocsisok támadtak egy férfire Mosonmagyaróváron

Lovaskocsisok támadtak egy férfire Mosonmagyaróváron

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. augusztus 21-én 12 óra 40 perckor érkezezett bejelentés, hogy Mosonmagyaróváron egy gépkocsit megrongáltak.

A helyszínre érkező egyenruhások megállapították, hogy egy társasház udvarán alakult ki hangos szóváltás és tettlegesség a lakók között. A vitában érintettek felek a közös használatú autókihajtón különböztek össze. Egy udvarban lakó férfi felelősségre vonta lakótársát, hogy a kapuban hagyott lovasfogata miatt nem tud kijárni, aki viszont állatai elleni támadásnak hitte a szomszédja járművének megindulását.

A járművet vezető férfi többször felszólította a hintón lévőket, hogy álljanak félre, azonban ők fogatukkal ennek nem tettek eleget és a kiabálások után a „bakról” leszállva a kisteherautó első szélvédőjét betörték illetve a sofőrt megütötték. A járműben tartózkodó férfi védekezésképpen a nyitott ablakon egy paprika spayval kifújt, hogy a támadókat elriassza.A rendőrök a helyszínről egy 49 éves és egy 32 éves mosonmagyaróvári férfit állítottak elő a Rendőrkapitányságra.
A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság az elsődleges adatok alapján garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Címkék: bántalmazás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:11, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Öt Templom Fesztivál

Május 9-én, csütörtökön kezdődik az Öt Templom Fesztivál.

2024. Május 08. 08:13, szerda | Helyi

Vakon is lehet teljes életet élni, méghozzá boldogan!

Sáfrányné Kobli Írisz Én csak a szívemmel látok című könyvével ismerkedhettek meg a Széchenyi Egyetem könyvtárában a pedagógus növendékek.

2024. Május 08. 07:13, szerda | Helyi

Matekból is megvolt az írásbeli

Nagy meglepetés nem érhette a diákokat, aki készült, az írásbeli matematikaérettségi első részét nagyobb nehézségek nélkül oldhatta meg.

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.