Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2018. Január 23. 09:00, kedd | Bulvár

Ludwig meghalt, Zubornyák Zoltán elhagyja az országot

Ludwig meghalt, Zubornyák Zoltán elhagyja az országot

Végleg távozik az országból a Barátok köztből ismert, Schneider Ludwig, azaz Zubornyák Zoltán. A színész az Egyesült Királyságban kezd új életet.

Döntése érthető volt, hiszen 2011 óta Londonban él, csak a forgatások miatt utazott haza.

„2004-2011-ig voltam a Pinceszínház, a Ferencvárosi Művelődési Központ és a Ráday Kultucca igazgatója, 2010 után azonban nem számítottak többet a munkámra. Én meg úgy döntöttem, ha már újra kell kezdenem, akkor azt nem Magyarországon fogom tenni. Korábban éltem New Yorkban is, de London volt a nagy álmom, és a lányom ekkor már kint élt" – mesélte a színész a Borsnak, aki jelenleg egy londoni mozinak a menedzsere, majd hozzátette, jelenleg a brit állampolgárság megszerzése a cél.

"Ahogy ígértem, a tervekről pár szót. Rövidesen brit állampolgár leszek, s mivel Magyarország “messzire van”, s nem földrajzilag; maradunk itt. Nottinghamben voltam Barbaraval, eladó házakat néztünk. Ha meglesz az igazi, megmutatom!" - posztolta a rajongóknak közösségi oldalán.

Forrás: life.hu

Kép: Zubornyák Zoltán- Facebook

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).