Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Március 29. 12:00, kedd | PR
Forrás: Aquahor Kft.

Lúgos víz, az élet vize!

Lúgos víz, az élet vize!

Egyre több orvos és természetgyógyász hangoztatja azt a véleményét, hogy napjainkban a legtöbb betegség hátterében a szervezetünk túlzott elsavasodása áll. Akkor beszélhetnénk egészséges bázikus táplálkozásról, ha étkezéseink 80

Az elhízás hátterében is gyakran a túlzott elsavasodás áll. Hiszen szervezetünk úgy próbálja meg semlegesíteni a savas közeget, hogy a káros anyagokat ásványi anyagokhoz köti, zsírral körbeveszi, és elraktározza kötőszövetben. Ezzel elzárja a méreganyagokat testünk fontosabb szerveitől, és megpróbálja a vér pH-ját a megfelelő értéken tartani. A vér pH semlegességét a szervezet a végsőkig próbálja megőrizni, hiszen amikor a vér is elsavasodik, akkor már a szervezetünk működése is veszélybe kerül.

Hiába tudjuk mindezt, sajnos nagyon nehéz száműzni a savas ételeket étrendünkből. Az időhiány miatt hamarabb bekapunk egy hamburgert vagy egy pizzát, mint egy jó kis lúgosító zöldsalátát. Alig eszünk gyümölcsöt, viszont annál több egyszerű cukrot, fehér lisztet, zsíros húst, illetve édesített és szénsavas üdítőt fogyasztunk.
Az italainkat sem megfelelően választjuk. A napi egy-két kávé vagy fekete tea, egy-két pohár szénsavas üdítő után már teljesen mindegy, hogy milyen lúgosító ételt eszünk.

Ennyi savasító ital mellett lehetetlen a bázikus egyensúlyt szervezetünkben fenntartani.
Csak a példa kedvéért egyetlen pohár kólát 33 pohár tiszta vízzel lehet ellensúlyozni. Azonban ionizált lúgos vízből mindössze egyetlen pohár elegendő a semlegesítésére. De ugyanígy elsavasodáshoz vezet a finom, de cukros, tejszínhabos kávé, a stresszes életmód, a gyógyszerfogyasztás, a dohányzás és az alkoholfogyasztás is.
Az ionizált lúgos víz rendszeres fogyasztásával képesek lehetünk a szervezetünkben zajló elsavasodást megállítani, megfordítani, és a normál életfolyamatokat fenntartani.

Ionizált lúgos vizet mindenkinek!
Miután megismeri, garantáltan más szemmel néz majd a többire, mert az ionizált víz bizony magasra felteszi a lécet.
Ha csak egyetlen dolgot tehetünk az egészségünkért, akkor kezdjünk el ionizált lúgos vizet inni!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.

2024. Március 26. 08:17, kedd | PR

A szellemi alkotások kiaknázatlan értékek egy vállalkozásban

Dubaiban a kedvező pénzügyi feltételek mellett az iszlám jogrend is maximális védelmet nyújt