Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Március 31. 16:00, szombat | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Ma 17.30 órakor: ZTE - ETO

Ma 17.30 órakor: ZTE - ETO

Mindazok, akik nem utaznak el ma Zalaegerszegre, a Sport TV jóvoltából nem maradnak le semmiről sem. Íme a bajnoki mérkőzés élő közvetítésének és ismétléseinek időpontjai:

ZTE - Győri ETO FC mérkőzés:

Sport1:
szombat 17:15, vasárnap 05:30

Sport2:
vasárnap 02:30

SportM:
szombat 22:45, hétfő 00:15

Jahic - Kocsárdi, Szalai, Ganugrava, Hidvégi - Szakály D., Máté, Hervas, Balázs Zs. - Brkic, Jasanevic. Várhatóan ez lesz a kezdőcsapata ma a ZTE-nek - az összeállításból is kitűnik, hogy a győri kölcsönjátékosok számára nem tiltott, hogy pályára lépjenek az ETO ellen, Ganugrava be is került a kezdőcsapatba, és Nicorec játéka is elképzelhető.

Nem áll túl jól következő ellenfelünk a bajnokságot tekintve. A ZTE ugyanis jelenleg a sereghajtó az NB I-ben, a 16. helyen tanyáznak, és 11pont a hátrányuk a 15. Lombard Pápától, 12 a jelenleg a bennmaradás határán egyensúlyozó Kaposvár-Vasas kettőstől. A Zalaegerszegiek tehát elég reménytelen helyzetből várhatják az ETO FC elleni összecsapást, ráadásul idén még nem nyertek mérkőzést 21 találkozóból Prukner László tanítványai. Ez ráadásul fél évszázados rekord is. Mindössze 8 döntetlen áll a 13 vereség mellett a kék-fehérek neve mellett.

Legutóbb egyébként a 20. fordulóban az ősi rivális Haladástól csentek el egy pontot hazai pályán, akkor 1-1 lett a meccs végeredménye. Egy héttel ezelőtt pedig a Fáy utcában hiába vezettek 2-1-re, ez nem volt elég a győzelemhez, hiszen fordulatos mérkőzésen mégis otthon tudta tartani a Vasas a 3 pontot. Akkor a végeredmény 3-2 volt.
Prukner László azt mondta a Sport1 Harmadik félidő című műsorában, hogy csapata nem csak meccset, hanem meccseket fog nyerni ebben a szezonban. Csapatunk viszont úgy gondolja, az első győzelemre még várni kell legalább egy hetet Zala megyében. 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Életmód

Erdősítés: Cél, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka legyen erdős terület

A kormány célja, hogy 2030-ra az ország területének 27 százaléka erdővel, fával borított terület legyen - hangsúlyozta az Agrárminisztérium (AM) parlamenti államtitkára pénteken a Csongrád-Csanád vármegyei Dócon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.