Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2017. November 02. 16:30, csütörtök | Bulvár

Ma 62 éves a Szomszédok Mágenheim Julija: Frajt Edit

Ma 62 éves a Szomszédok Mágenheim Julija: Frajt Edit

Ma ünnepli 62. születésnapját Frajt Edit, akit sokan Szomszédok című sorozat Mágenheim Julijaként zártak a szívükbe harminc évvel ezelőtt.

Színészi pályafutása már korábban elkezdődött. 1979-ben szerezte meg diplomáját a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, ezt követően pedig a Pécsi Nemzeti Színház, majd 1980-1982-ig a Győri Nemzeti Színház társulatának tagja lett.

Frajt Edittel a közelmúltban az Újbuda Televízió készített riportot, a Helyi érték című műsorral pedig örömmel járta be a Szomszédok egykori forgatási helyszínét, miközben vicces anekdoták osztott meg a nézőkkel.

Később a színésznő lánya, Nicsovics Franciska is szerepelt a Szomszédokban, Flórát alakította.

"Nem volt nehéz döntés, hogy az újszülött lányom is szerepeljen a sorozatban, mert abban az időszakban nagyon sokat dolgoztam. Örültem, mert így sok időt tölthettünk együtt. Egyhetes korától ismertem Franciska minden rezdülését, jó volt ez az időszak. Az előkészületek voltak inkább nehezek, hogy minden rendben menjen a forgatáson, de nem bántam meg" - mesélte Frajt Edit.

Forrás: femina.hu

Fotó: MTV, Újbuda Televízió

Főkép: Hajdú D. András - Origo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).